[]

aracınızın ön camına güneşlik koyuyormusunuz?

arabam renault clio 2017 model otomatik, anlamıyorum çok fazla araba işlerinden. arkadaşıma yaz geliyor aracın önüne linkteki üründen bi tane alayım dedim. senin araban şahin mi kardeş? diye dalga geçti seninki otomatik yeni diyor alma öyle bişey dedi. ne alaka anlayamadım. güneş vurunca arabanın içi 40 derece oluyor bunu alsam güneşin ısısını kesmiyor mu?

www.hepsiburada.com


 
yani evet ama eski tarz bir görüntü işte. mesela ihtiyacım olmasına rağmen bele takılan küçük çantalardan taşımam. araba sıcak olsa da kullanacağımı düşünmüyorum arkadaşın haklı


  • paintov  (01.05.22 20:08:46) 
Ne alakası var ya ben de koyuyorum koymasam unutsam 50 derece oluyor içerisi.

Arkadaşın biraz şey galiba.
  • chicha_v2  (01.05.22 20:10:05) 
sadece araç içi sıcaklık için değil arabanın göğsünü (kokpiti) korumak için de koymak gerekir. direkt güneş ışığı çok zarar veriyor. ben mutlaka koyuyorum.

google'a torpido çatlağı yazın yüzlerce şey çıkıyor.
  • lancelot du lac  (01.05.22 21:08:05) 
Arkadaşınız biraz şey +1

Alın tabii, işe yarıyor.
  • jen  (01.05.22 21:08:28) 
yazın güneş altında uzun süre kalıcaksa konabilir. şahinle falan ne alakası varmış. linkteki gayet yeterli amaç güneşi kırması işte.


  • scudman1  (01.05.22 21:09:17) 
Bunun temel amacı sıcaklık değil ön kısmı korumak. Gayet kullanılabilir kötü ya da eski bir görüntü değil. Bu tarz şeylere takılırsak yaşayamayız yok ayakkabıdan çorap görünmeyecek yok arabanın önüne koruyucu konmayacak. Hiç sıkıntı yok koyun geçin.


  • mg3929  (01.05.22 21:11:45) 
Özellikle mayıstan itibaren koyuyorum epey iş görüyor. Öbür türlü direksiyon ateş gibi ısınabiliyor.


  • kaptankedi  (01.05.22 21:30:09) 
o arkadaşına söyle BMW aracımda aynı güneşliği kullanıyorum. isterse fotoğrafını da atarım ona:)) bir güneşliğe bu kadar anlam yüklemesi ilginç. yanlız bu güneşliklerin bir kötü özelliği var eğer vantuzları kaybedersen ya da iş görmez hale gelince güneşlikle araya sıkıştırsan bile kayıyor. tek kötü yanı bu.


  • false pretension  (01.05.22 23:15:27) 
Koyma da 1 sene sonra direksiyon ve vites topuzun pul pul dokulmeye baslasin.

Ben sinyal kolu erimis araba bile gordum.
Uv isinlari cok sakat.
  • divit  (02.05.22 01:23:46) 
Arkadaşın biraz şey galiba +1

Ne alakası var? Asıl araba şahinse koymaya gerek yok, dashboard çatlarsa çatlasın, direksiyon simidi soyulursa soyulsun.

Araç içi sıcaklığı geçtim, araç içi malzemeyi güneşten korumak için mutlaka olması gereken bir şey.

Hadi çok zenginim, aracın dahsboard eskirse arabayı çöpe atıp yenisini alıyorum diyelim. 50-60 derece sıcaklıklara ulaşan araç içi sıcaklığı ne yapacağız?
  • John Bloor  (05.05.22 13:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.