[]

hayatımın en saçma ilk buluşmasını yaşadım

nasıl anlatacağımı bilmiyorum açıkçası. daha önceden bir çok ilk buluşma deneyimi olan bir erkek kişisi olarak, bambaşka bir boyutta olarak değerlendirdim. kendisiyle bir haftadır sosyal medyadan yazışıyorduk. neşeli, çok sevimli ve pozitif gözüküyordu. çok hoş biri de güzellik bağlamında. bugün kahve içmek için buluştuk. sevimli bir kahveci, benim de modum yüksekti açıkçası. nasıl desem, sürekli işinden ve bir takım gelişigüzel meselelerden konuşup durdu ama sürekli konuştu. resmen hiç konuşamadım. arada lafa girdim takılmaya çalıştım ama çok uzun konuşamadım çünkü hiç susmuyordu hani ne kendisini tanıtma ne benim hakkında da tanıma çabası gözlemleyemedim. ben de saldım ilk yarım saatten sonra. iki saat sonra da istersen kalkalım artık deyip teşekkür ederek güzelce ayrıldım yanından. yani sosyal mecrada neysem oydum aslında, daha önce de ilk buluşmaşlarımda çok güzel geri dönüşler almış biriyim. ama bu sefer nasıl böyle oldu, sosyal mecralarda nasıl gözlemleyemedim bu durumun sinyalini, anlamış değilim. hiç mesajlaşırken çok samimi olup da gerçek buluşmada bu kadar donuk ifadeli ve sürekli konuşan biriyle karşılaşmamıştım. tabi ne o yazmış geri dönüş vesaire ne de ben yazdım herhangi bir şey buluşmadan sonra. açıkçası biraz değişik hissettim, biraz mutsuz oldum eve gelince. oturdum tavanı izliyorum. yetiştirmem gereken bir de proje var odaklanamadım. bu olayı nasıl değerlendirebilirim, nasıl bardağa dolu tarafından bakabilirim, nasıl analiz yapmalıyım bilmiyorum. biraz içimi dökmek biraz da belki üzülme daha güzelini bulursun telkini almak istedim.




 
Bu bir şey değil neler oluyor daha. Ne istediğini bilmeyen, dışarıda kahvesini içerken dinleyecek birini arıyormuş işte. Kahve de sendense oh mis.


  • seaman  (30.04.22 23:28:51) 
sadece cok konustuguna dair bir veri var elimizde, sadece buna dayanarak mi dusundunuz bulusmanin kotu gectigini? hic konusmayip bos bos baksa daha kotu olurdu sanki?


  • in vino veritas  (30.04.22 23:30:40) 
buyuk ihtimal cok heyecanliydi belki oncesinde bir kac icki icti ve cok konustu. Ben sorum goremedim


  • oscar  (30.04.22 23:33:26) 
O bence en başından beri sizi arkadaş olarak gördüğü için bu şekilde davranmış. Siz ise hoşlanma açısından değerlendirdiğiniz için beklentinizin kurbanı olmuşsunuz. Hep böyle çok konuşur musun gibi bir şey deyip tepkisini görebilirdin.


  • dissendium  (30.04.22 23:36:05) 
Sen ne bekledin ki? Kahve içmek ve konuşmak için buluşmadınız mı zaten? En çok hangi rengi seversin mi dicekti? Ya da doğrudan yatakta mı uyanacaktınız? Lan erkekler siz nesiniz böyle ya?

Kız kendince, kendi yaşamında önemli gördüğü şeyleri anlatmış sana işte.
  • turuncu tonlarda  (30.04.22 23:48:17) 
Heyecanlanmış olabilir.
Olmamışsa da olmamıştır. Çok üzülme.

Hayatının ennnn kötü ilk buluşması buysa çok şanslısın ayrıca.
  • chihirovekohaku  (30.04.22 23:51:04) 
yara bandı buluşması
ya da gerçekten beğendiği için hevesli olabilir

  • mantık  (01.05.22 01:12:44) 
Heyecandan olabilir +1
Ayrıca ben bi sorun göremedim.
İki taraftan birinin diğerini beğenmemesi vs gibi durumlar daha kötü.
Ya da fotolarda gördüğün kişiyle alakasız birinin gelmesi (makyaj,shop vs olayları).
Ben bunu yaşadım. Hissetiklerimi anlatamam.

O yüzden bem siizn olayda bi sıkıntı görmedim. Yerinde olsam, yarın bi msj atıp onu yoklardım. O da istekliyse ikinci buluşmada durumlar daha net belli olur.
  • saturn  (01.05.22 01:48:55) 
Ben daha absürd ve kötü bir hikaye bekliyordum sıradan bir date olmuş sadece senin hayal ettiğin gibi olmamış


  • freebird5406_2  (01.05.22 12:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.