[]

Biontech 3. Doz aşı sırası bekleme

Son zamanlarda 3. dozu yaptırmak isteyenler oldu mu? Eşim şimdi hastanede 6 kişi beklemeniz lazım demişler; randevu saati 10.30'tu. 2 saattir ondan başka kimse olmadığı için öyle bekliyor. Son aşılama saati de 13.00mis. ne olacak şimdi kimse gelmezse aşı olmadan dönecek mi? Her gün 6 kişinin toplanması garanti değil ki, kimse gelmiyor diye aşı olamayacak mi?

Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
evet aşı olma sıklığı azaldığı için normal. aşının boşa gitmesini istemiyorlar.


  • jelly bear  (30.04.22 12:25:45) 
İyi de biz her gün gidip aşı mi bekleyeceğiz? Yurtdışına çıkacak, 3. Dozu olması şart gibi bir şey. Aşırı saçma geldi bu durum bana. Aşının boşa gitmemesi kısmını anlarim, o zaman civardaki hastanelerle koordineli çalışıp ona göre yönlendirme vs yapmalari lazım.


  • fraise  (30.04.22 12:29:50 ~ 12:31:05) 
daha yoğun bi hastaneye gidin


  • jelly bear  (30.04.22 12:40:40) 
aynen katılıyorum yönlendirip bir yerde toplasalar bari. Annem gittiğinde "biz size haber veririz" demişler ama ne zaman olacağı belli değil, kalabalık bi devlet hastanesine gidip oldu sonra. Hani 6 kişi tamamlanmadıysa randevu alanlara mesaj gitsin iptal olsun bişey olsun bari.


  • nhk ni youkosu  (30.04.22 15:44:33 ~ 15:45:05) 
1 ay önce annem için aşıya gittiğimizde bizi randevu saatinden önce arayıp hemen gelebilir misiniz demişlerdi. 5 kişi aşı olmuş, 6. bize kalmıştı. hemen gidip olmuştu annem. eğer zaman geçerse 6 kişi beklemeden aşıyı yapabiliyorlar.


  • false pretension  (30.04.22 16:03:51 ~ 16:04:23) 
Sonuç itibariyle yaklaşık 4 saat bekledikten sonra aşıyı olabildi ama bugünkü tüm planlarımız sekteye uğradı. Üstelik oradaki hemşire '6. kişi hiç gelmeyebilirdi.o zaman iptal edecektik mecburen' demiş. Boşuna beklemedi en azından diyoruz.


  • fraise  (30.04.22 18:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.