[]

2000 model olup da şu modernlikte başka araçlar var mı?

Aşağıdaki aracın gerek dış, gerekse iç tasarımı bana aşırı modern geldi.

www.sahibinden.com

O parlak yüzeyler falan kullanılmıyordu pek premium otomobillerde bile diye hatırlıyorum.

Başka bu tarz araçlar var mı eski olup da eski gibi durmayan? Mesela o yılların aston martinine bakıyorum, detaylarda o ahşabımsı bordomsu kaplamalar var. Fakat o bmwye birkaç ekran koyun yeni diye alırım neredeyse. Yanlış mı düşünüyorum?

 
Anladığımız manada arka farlardan başka ayrı bir modenliği yok. Zevke hitap eden bir araç tamamen.

Dışında olduğu gibi içinde de klasik tasarım çizgileri mevcut .
Mesela 14. fotoğraf klasik VU metreli amplifikatörleri anımsattı:
i.hizliresim.com
  • Erva  (30.04.22 00:31:30) 
Tasarım gerçekten zaman ötesi, ama aşırı manuel her şey. Bu zamanda bu kadar manuel kullanımlı aracı yeni diye almazsınız bence.

Ayrıca değil 2000 90'lı modeller görüyorum mercedesler instagramda, acaip donanım dolu, acaip elektronik sistemler kullanmışlar o zamanlarda bile.

Ayrıca o nasıl bir fiyat ya hu? 22 yaşında arabaya 7 milyon yazmışlar, tamamen başka yok 1 tane diye yazılmış bence.

2022 model Z4 modeller 2.3 milyon civarında.
  • John Bloor  (30.04.22 09:00:34) 
Bundan sınırlı sayıda üretilmiş, ondan pahali sanirim


  • ananiyimioguz  (30.04.22 15:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.