[]

Visco yatak alıcaz ama hangisi?

Herrrkese merabalar,

Visco yatak alıcaz ama hangi markadan alalım karar veremedik, çünkü bu işlerden sıfır anlıyoruz :d 150×200 boyutunda en bilindik markalarda fiyatlar aşağıdaki gibi. Ama bunların arasındaki fiyat farkının sebebi ne olabilir? Kullanıp memnun kaldığınız var mı, bunlar veya farklı markalarda? Hangisini alalım kafalar karışık. Teşekkür ettik şimdiden.

İstikbal (8.051 TL);

www.istikbal.com.tr

Bellona (5.555 TL);

www.bellona.com.tr

Yataş visco ultimate support (6.719 TL)

www.yatasbedding.com.tr


Yataş visco ultimate support (2.954 TL)

www.yatasbedding.com.tr

 
Yatsan > işbir > diğerleri


  • Mcfly  (29.04.22 21:59:02) 
Biraz daha pahalıdır ama mümkünse ilk tercihin yatsan olsun. O olmazsa işbir yatağa bak kesinlikle.


  • hakmut  (29.04.22 22:03:58) 
güncel fiyatlara bakmadım, mevcut yatağım:
viskolove.com

  • late viper  (29.04.22 22:31:50) 
bellona var gayet iyi durumda ama visko çok darlıyor beni.her yerden kavraması sıkıyor bir süre sonra iyi düşünün.


  • jamswety  (29.04.22 23:50:04) 
Güncelleme;

Bu yatağı aldık;

www.isbiryatak.com

Tavsiyeler üzerine önce yatsana gittik, yatsan çok güzel yataklar gösterdi ama paramız yetmedi. Bellona ve istikbale gittik, onlar visco yataklarını mağazalarında bulundurmuyolar ve almamanız için yönlendiriyolar, kas ağrısı yaptığını söyledi bellona çalışanı.

En son işbire baktık, en çok ilgilenen onlar oldu. Bellona filan gibi yerlerdekiler çok anlamıyolar yatak işinden, sadece yatağın hangi maddeden üretildiği gibi teknik detaylarını söylüyolar. İşbir kaliteli uykuya odaklanmış, daha çok visco çeşidi var. Kilonuza göre yönlendiriyolar. Biz zayıf olduğumuz için yoğunluğu daha az olanı almış olduk.

Bi de visconun da orijinali filan oluyormuş, işbir orijinalmiş ama başka markalarda öyle olmayabiliyormuş ve o zaman da alanlar pişman olabiliyormuş. Örneğin çökme oluyormuş 2-3 yıl içinde.

İşbir 10 yıl garanti veriyor çökme yapmayacağına dair. Alacak olan varsa diye açıklayayım dedim. Selamlar sevgiler.
  • turuncu tonlarda  (30.04.22 22:32:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.