[]

su tesisatı

alt kata banyodan su damlıyor. boruların değişmesi gerekiyor sanırım. tesisatçıyı aradım ama telefonda fiyat vermiyorlar. sanırım işe göre değişiyor ama aşağı yukarı ne kadar tutar bilgisi olan var mı? yani bir 3-5 bin lira tutar mı? yakın zamanda yaptırmış olan var mı?




 
Kacagin yeri onemli. Eger duvardaysa kolay halleder. Zemindeyse fayansi kirip, boruyu tamir edip sonra tekrar fayans yapmasi lazim (ki fayansi orme isine karismayabilir).

500-1000 arasi tutabilir tahminim.
  • brkylmz  (29.04.22 17:26:30) 
kırma dökme işi var ise ciddi bir rakam çıkar ancak görmeden herhangi bir şey söylemek doğru olmaz.

örnek; asma tavan vardır, asma tavanı kaldırıp plastik borular görünüyordur ve damlama yeri bellidir sadece sorunlu boru değişir işte o zaman pek bir şey tutmaz mesela.
  • sordumsoruyu  (29.04.22 17:27:06) 
fiyat birden cok degiskene bagli. demir tesisat varsa. parca parca ugrasmak yerine hepsini degistirmek gerekir ki bu bana 2020 senesinde yaklasik 4.000 tl'ye mal olmustu. epeyce de kirma dokme isi cikmisti. daire ici tesisat komple degismiti.

ama tek bir yere yama yaptirisaniz muhtemelen 1000 tl'ye kadar tutabilir.

*metal tesisat ise mutlaka tümü degistirin. 2-3 ay sonra baska bir noktadan tekrar patlar.
  • helenart  (29.04.22 17:36:39) 
Benim borudan sızıyormuş, kırma dökme olmadan sızdıran boruyu çıkarıp yenisini taktı. 200 TL'ye suriyeli 2 kişi yapıp gitmişti. (2021 ağustos).


  • piotr  (29.04.22 19:25:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.