[]

Gezi önerisi?

İzmir'den bayramla arabayla çıkıp ailecek, günübirlik,nereyi gezip görmeyi önerirsiniz?

Nazilli'ye pide yemeye mi gitsek? Pamukkale mi? Ayvalık mı? Doluluk oranı ve konaklama ücretleri nedeniyle kalacak yer bakamadık.


 
Pamukkaleye gidip dönerken Kısmet Pide'de pide yenebilir :)


  • lcha  (29.04.22 13:52:31) 
+1 Pamukkaleye gidip dönerken Kısmet Pide'de pide yenebilir :)

pamukkale-izmir arası zaten arabayla 3 saat. nazilli de yol üstü, kısmete girdiniz yediniz çıktınız 1 saat sürer max. ama pide işini akşam dönerken yapın.
sabah erkenden çıkın, pamukkale, hierapolis ve laodikyayı gezin, antik havuzda yüzün, denizli merkezin pek bir olayı yok ama bez alışverişi için belki merkezde bir han vardı oraya gidebilirsiniz. dönüşte nazilli ve illa ki kısmet pide :)

ayvalık ya da deniz kıyısına gitme işini bence biraz daha yaza doğru yapın, siz ne kadar soğuk su seversiniz bilemiyorum tabi ama bu mevsimde gidip de su soğuk diye denize girilemeyecekse deniz kıyısına gitmenin ne anlamı olacak. üstelik ayvalık denizi yazın bile buz gibi olur.
  • halanne  (29.04.22 14:24:08) 
Pamukkalede umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Gitmediyseniz aşağıdaki plan aklınıza yatabilir.
Ben olsam güneye marmarise doğru giderim, akyakaya inerim. sabah marmaris girişinde akçapınar tostçusunda tost yer, akyakada gezer, deniz havası alıp birşeyler içer dönüşte selçukta çöpşiş gömerdim.
kalacaksam da akyaka, marmaris ya da selçukta kalıp ertesi gün şirince, efes, kuşadası gibi alternatif seçeneğim olsun isterdim.
  • erty_ksk  (29.04.22 21:21:06) 
Pamukkale ilginc bi yer degil. Kismet pide yi nazilli de olsa yersin. Onun disinda gitmeye değmez. Izmir ici gezin. Narlidere cesme urla gibi.


  • halk  (30.04.22 06:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.