[]

Araba navigasyonum hiçbir şekilde ses vermiyor

daha önce sormuştum burada telefon ayarları ve mail hesabınla ilgili olabilir denilmişti ancak onları kontrol ettim,aksaklık olabilecek şeyleri düzenledim ancak halen a noktasından b noktasına yol tarifini deçiyorum, sesli komutum açık ama sadece sokak başlarından dönerken çınnnn diye bir uyarı sesi geliyor. sesli anlatım olmuyor.bu neden olabilir?

telefonum android


 
apple car'a reset at, telefonu kapat aç, navigasyon ayarlarından sesi kapatıp aç, navigasyon ayarlarından ses ayarına gelip aracın tuşlarından sesi artırıp, azalt. mutlaka biri veya hepsini birden yaptıktan sonra işe yarar.

başıma çok gelirdi eskiden.
  • gabe h coud  (28.04.22 22:51:26) 
atıyorum iphone 13 ios 15.4.1 kullanıyorsun ve bu olayı carplayde google maps'te yaşıyorsun.

senin yapman gereken iphone 12 ios 15.4.1 sürümünde denemek.

sonra bir de iphone 12'nin daha eski ios sürümlerinde denersin.

bir iki tane de android telefon ile denersin.

böylece telefon uyumluluk probleminden mi yapıyor, öğrenirsin.

araba radyo üniteleri sık güncelleniyor. denemelerini söylersen, telefondan yapmadığını bir şekilde kanıtlarsan, radyonu güncellerler. sık görülen bir araba radyosunun güncellemesi 3.6 gb miydi öyle bir şey.
  • rain when i die  (28.04.22 23:12:33) 
telefon araç bluetooth'una bağlı olabilir mi ? Bende telefon bluetooth ile araca bağlanıyor telefon görüşmeleri ve müzik amaçlı. Eğer navigasyon sesini duymak istiyorsam aracın müzik çalarını radyodan bluetooth'a alıyorum ses o zaman araç hoparlöründen geliyor.


  • faithless  (29.04.22 13:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.