[]

Bankalar nasıl batar, günümüzde Türkiye'de banka batması mümkün mü?

Soru başlıkta. Bu konudaki düşünceleriniz nedir? Elimde bir miktar para var ve tamamını yüksek faiz veren ama İş Bankası, Ziraat vb. çok köklü olmayan bir bankaya yatırıp önümüzdeki 1-1.5 yıl boyunca bırakmak istiyorum. 200 bine kadar devlet garantisi var ama miktar bundan fazla ve bölerek iki farklı bankaya pay etmektense tek bir bankaya yatırmayı daha çok istiyorum.

Sizce bir gecede banka batar da güne bütün varlıklarımızı kaybetmiş şekilde uyanır mıyız bu tarihte?


 
Bahsettiğiniz ihtimal geçmişteki öğrenimler ve zorunlu karşılık gibi sebeplerden ötürü çok zor.

Pandemi dahil bu süreçte herşey hayatına devam etti. Savaş gibi birşey olmadıkça Allah korusun, hiçbirşey olmaz. Ama AdıSanıBelliOlmayan Bank a da götürüp yatırmayın tabi, o bankalar da denetime tabiler ama sizin paranızın okyanusta damla olduğu yerler her zaman daha güvenlidir. Biraz araştırıp en doğru kararı verebilirsiniz, internette çok kaynak var. Ayrıca bankalara da sorabilirsiniz yatırmadan şube vs.

bir de böyle şeylerin sonuna nedense herkes ytd değildir yazıyor. Öyle yazınca sorumluluk atılmıyor çünkü zaten sorumluluk yok. Piyasa düzeninde herkes akıllı ve bilgiye sahip diye bakılıyor.
  • baldan kaymak  (28.04.22 19:58:35 ~ 20:01:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.