[]

bisiklet taşıma konusu

lapseki'den biga'ya bisiklet götürmem gerekiyor. kamil koç'la bir şansımı deneyeceğim ama kabul etmeme olasılıkları yüksek. parsiyelci de bulamadım. orada bursa tarafına giden yük kamyonlarından biriyle ucuz yollu götürme şansım olur mu sizce? ya da başka bir öneriniz olabilir mi?




 
Otobüs firmaları ön tekeri çıkarınca kabul edebiliyorlar, mandallı sistemde tak çıkar kolay, mandallı değilse yanında uygun anahtar götürüp söküp takabilirsin ön tekeri, yine de firmayı arayıp sor


  • freebird5406_2  (28.04.22 12:06:18) 
Otobüsün altında motosiklet taşıyolar hocam, bisiklet ne ki?


  • John Bloor  (28.04.22 12:28:24) 
Sadece ön tekeri çıkarıp dik bir şekilde yerleştirdiğiniz takdirde bisikletin kaplayacağı alan valizden daha az olur. Bisikleti bagajın içindeki direklere yaslayıp ön tekeri de bisiklet ile direk arasındaki boşluğa sıkıştıracaksınız. Düşmemesi için de diğer valizlerden destek vereceksiniz.

Siz ne kadar firmadan uygunluk da alsanız o muavin (bazen şoför, bazen ikisi birlikte) illa ki bir yokuş yapar. Önemli olan sizin geri vites yapmadan bisikletin bagaja gireceği konusundaki kararlılığınızı, ciddiyetinizi göstermeniz. Onlarca kez bisikletle yaptığım yolculuğa dayanarak yazıyorum TR'de %90 böyle yürüyor bu işler.
  • benevolent sun  (28.04.22 13:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.