[]

İstanbul'dan Ankara'ya arabayla gitme. Öneriler?

Ben cuma günü sabah saat 11.00'de TBMM'de olmak durumundayım.

Perşembeyi cumaya bağlayan gece 03.00'te çıkarsam, rahat rahat gider miyim? (Öncesinde 5-6 saat kadar uyuyacağım) Orada da bir şey atıştıracak zaman kalmalı. (Veya yolda)

İstanbul'dan hep ege tarafına yeni yol vs. kullandım araçla.
Ankara'ya hep uçakla veya otobüsle gittim hayatımda, ilk defa araçla gideceğim.

Hangi yol en rahat yoldur? Özellikle saat konusunda çok tedirginim.
Direk gps'e yazayım götürsün mü? Alternatif bir yol var mı onu bile bilmiyorum.

110-120 gibi hızları geçmek istemiyorum hiç bir yerde bir de.

 
direkt gps’e yazarsanız sizi illa kuzey marmara otoyoluna sokuyor. çok hız yapmayacaksanız bu yola girmeniz gerekmeyebilir.

biz giderken genelde highway outlet yazıyoruz. tünel çıkışında ikinci veya üçüncü mola yeri burada bir mola veriyoruz öyle devam ediyoruz çünkü yolun yarısı gibi oluyor ve opet var. mola ihtiyacınıza göre değerlendirebilirsiniz.

anadolu yakasından 5-6 saat yetiyor bence yol için.

aracınızı TBMM içine alıp alamayacaklarını bir sorun ziyaretçi gideceğiniz kişinin danışmanlarına isterseniz. genel kurul olursa aracınızı alamayabilirler. yoksa “ayrancı kapalı otoparkı” sanırım en yakın otopark olur. ziyaretçi girişini de dikmen kapısından yaparsınız herhalde. arada düz caddede 20 dk yürüme mesafesi olur. dikmen caddesi üzerinde minibüsler oluyor, onlara binerseniz kapısında inersiniz.

yolun adını tam veremedim. iyi yolculuklar dilerim.
  • illiyet dağı  (27.04.22 00:59:00) 
sakaryaya kadar yeni otoban gidiyor. para problem değilse oradan gidebilirsin. gece 3te gidersen değmez ama pek tem de boş olur zaten. nerden gidersen sakarya civarında zaten teme giriyorsun.

4 saat civarında gidiyorum ben genelde. sen yine 1 saat ekstra koy 110-120 gideceksen. bir de ne olur olmaz diye. gece 3 erken yani kısacası biraz.

highway mola için iyidir. hem yolun aşağı yukarı ortasıdır. hafiften sıkılmaya başladığında iyi mola olur.
  • syozkn  (27.04.22 01:57:43) 
Yolun ismini bilmiyorum ama ben de Highway Outlet’ten geçen yolu mantıklı, pratik ve konforlu buluyorum.


  • megalomaniac  (27.04.22 02:03:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.