[]

8 bin liraya kadar laptop?

Çooooook uzun zamandır bilgisayar almamıştım. İşlemci, ekran kartı her şeyi unutmuşum. Mevcut bilgisayarım 10 yıllık..

Temel kullanımlar için kullanılacak bir laptop ihtiyacımız hasıl oldu. 7-8 bin liralık paralara nasıl bir diz üstü alınır?

Huawei Matebooklar ilgimi çekti biraz. 8 gb ram, 256 gb ssd falan var. i5 işlemcili. iş görür mü?

3-4 yıllık macbooklar ikinci el olarak da 8 civarına satılıyor ama ikinci el, şu halimle çok dolandırılmaya müsait olurum.

fikriniz nedir?

 
Huawei mateboom veya honor magicbooklar cok iyi o fiyat bandinda. Ama kamera yerlesimi rezil. Toplanti falan icin kullanacaksan aklinda olsun


  • floydian  (26.04.22 23:43:40) 
Görmesini istediğin işin ne olduğuna bağlı. Onu belirtirsen daha kolay yardımcı olabilirim. Mesela 10 bin tl altına (1-2 istisna hariç) sadece paylaşımlı ekran kartlı laptop ve 8gb ram vardır genel olarak. yani oyun oynayacağım ya da grafik ile tasarımla ilgileneceğim diyorsan olmaz onlar.


  • nawar  (26.04.22 23:46:45) 
temel kullanımlar için almayı düşünüyorum. işte internet kullanımı, office uygulamaları şeklinde. bilgisayarda en son oynadığım oyum fm 2007..

bu temel işlerimi yaparken ısınmasın, donmasın + bir de hızlı açılsın kapansın, işlem yapsın. ama cidden sadece bu temel işler.
  • akatreil  (26.04.22 23:50:08) 
huawei matebooklar iyi baya. bir arkadaşıma önermiştim baya memnun aldıktan sonra. bir tek kameranın pozisyonunu sevmiyor cidden @floydian'ın dediği gibi.


  • king lizard  (27.04.22 00:20:16 ~ 00:20:25) 
mac alacaksan anadolu yakasında macmarketi, avrupa yakasında anet bilişim'den ikinci el alabilirsin. ikisi de sözünün arkasında duran dürüst esnaftır.


  • alperz  (27.04.22 06:20:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.