[]

Ben hala gelinlik almadım

Düğüne tam 60 gün var. Bayramda oleg cassiniden randevu aldım. Yetişir mi sizce? Herkes geç kalmışsın diyor. Mağazanın da olmaz satmıyoruz yetişmez deme ihtimali var mı acaba?

Nişana da 2 hafta kaldı ona da elbise almadım henüz. Biraz gevşek bir gelinim sanırım.


 
Arkadaşım da haziranın ortasında evlenecek daha model bakıyor. Geç kalmış değilsiniz de artık ufak ufak karar vermek gerek.


  • rose parks  (26.04.22 19:17:44) 
Salla ya 1 sene oncesinden hazirligini tamamlasan, profesyonel stilistle calissan falan bile herkes rasgele elestirecek, dedikodu yapacak zaten. Nisana mesela zaten olan bir elbiseni giyip gitsen bile sonuc pek degismeyecek yani. Eglenmene bak.


  • hot potato  (26.04.22 19:19:12 ~ 19:19:34) 
ben de yaklasik 2 ay kala almistim gayet de yetismisti. ozel dikim yaptirmayacaksaniz, magazadan elbise alip uzerinize uydurtmaktan cok bir farki yok aslinda. zaten standart modeller standart bedenlerde satiliyor genelde. gelinligi sectikten sonra o modeli uzerinizde size tam uyacak hale getirmek icin birkac ufak terzilik isi oluyor o da 1 ay icinde halloluyor. aysira'ya da bakin derim varsa yakinlarinizda. orada da guzel modeller oluyor.

nisan yapmadim o konuda cok bir fikrim yok ama abiye bir kiyafet alinacak cok vakit alacak bir sey degildir diye dusunuyorum.
  • in vino veritas  (26.04.22 19:19:13) 
gelinlikten önce kediniz siz balayındayken ne yapacak diye düşünmeniz çok tatlı. yetişir bir şekilde. kolaylıklar


  • illiyet dağı  (26.04.22 21:11:52) 
Ben de cumartesi günü olan nisanima son pazartesi elbise almıştım. Gelinlik de 1.5 ay oncesi falandi provalarla vs yetismisti. Rahat olmanın bi zararini görmedim ben de o donem


  • passive aggressive  (26.04.22 22:39:08) 
Esim butun gelinlik isini toplamda 2 haftada halletti. (Magzadaki hazir model + terzi) Cok secici degilseniz ve etrafinizda sorun cikaran birileri yoksa yapilir.


  • cleric  (27.04.22 11:23:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.