[]

Gainer ve whey protein tozu aynı süreçte kullanılır mı?

Haftada 2 gün antrenman yapacağım süreçte her gün gainer ve sadece antrenman günü protein tozu şeklinde kullanmam sıkıntı yaratır mı? Sonuçta işlenmiş gıda takviyeleri olduğu için çok güvenemiyorum ama biraz hacim kazanmak istiyorum ve bunlardan faydalanmak istiyorum.

Not: Hali hazırda iyi besleniyorum, vitamin, mineral tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde oturttuğum bir diyetim var ama yine de zayıfım. porsiyonlarımı büyüterek kilo almak istemiyorum çünkü mide genişlemesi sıkıntısı var, oburluk istemiyorum.


 
Abi niye kullanılmasın biri protein biri karbonhidrat. Makarnayla tavuğu birlikte kullanabilir miyim gibi bir soru bu teknik olarak. Ayrıca mide genişlemesi diye bir şey yok abi mide kas yapılı bir organdır sen yemek yediğinde kasılır sindirim bitince eski haline döner, hacmi hep aynıdır. 100 kiloluk bi insanla 50 kiloluk bi insanının midesi aynıdır :) Sen gel yemek ye. En azından gainer'e para verme ben çok acıyorum ona giden paraya.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (26.04.22 17:30:25) 
@Kaleci Saçlı Forvet, işte biri protein diğeri karbonhidrat ama ikisi de sonuçta ek gıda olduğundan insan o kadar şeyi içip içip durmaktan korkuyor biraz.

Bir de pahalı ya gerçekten. Bulabildiğim en ucuz ne olduğu belli gainer+protein tozu 1200 lira şu an sepette bekliyor. "Alma şunu, o para verilir mi" diyecek bir kadın da yok ki hayatımda, belki buradan biri engel olur diye umutlanıyorum :D
  • mantheman  (26.04.22 17:37:58) 
Bro bi şey olmaz ama gainer tüketeceğine pilav makarna ye, hiç girme o işlere gainer gerçekten anlamsız.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (26.04.22 17:42:04) 
geynır yerine kıymalı filiz tam buğday makarnası yapıştır. daha ucuz ve gerçekten yiyecek.

protein tozunu da destek olarak göm.
  • alperz  (26.04.22 19:15:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.