[]

Afrika'da gönüllü çalışma

Merhaba Afrika'da gönüllü çalışma programları hakkında bilgisi olan var mıdır? İnternette oldukça fazla var ama sizlerin de görüşünü ve deneyimini merak ettim. Teşekkür ederim




 
Afrika devasa bir kıta. Ülke söylemeden yorum yapmak zor. Zimbabve'de birkaç yıl önce sıtma salgını vardı. Sıkıntılı bir ülke. Genelde bu tip ülkelerde doktor ihtiyacı oluyor. Çalışmadım ama okuduklarımdan bildiğim bu.


  • dissendium  (26.04.22 16:53:46) 
ben de araştırmıştım, doktor değilseniz pek yapabileceğiniz bir şey yok. ihtiyaç duyulan bir vasfa sahip olmak gerekiyor, bunun da %80'ini doktorlar oluşturuyor.


  • rose parks  (26.04.22 16:57:50) 
doga koruma icin: pek cogu isi ticarete dokmus. zamaninda epey arastirmistim, park koruma, vahsi hayat rehabilitasyonu, gozlemi icin gonullu deniliyor. 15 gun veya 1 ay icin binlerce sterlinlik bagis!! isteniyor. doktorsan sinir tanimayan doktorlar gibi iyi calisan kuruluslar var. doga korumada ise bildigimiz anlamda gonullu olabilmen cok zor. ciddi olanlar gonullu ihtiyaclarini kendi ic kaynaklarindan karsiliyorlar.


  • unabomber  (26.04.22 17:59:25) 
Yukarda yazildigi gibi genelde doktor lazim oluyor. Gecmiste cocuklara internet altyapisi kurmak ve ucuz tablet vermek icin bir organizasyona elektronik muhendisi olarak girdim ama sonra gerekli destek bulunamayinca gitmemistik.


  • cleric  (26.04.22 18:31:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.