[]

Bütün ağız full implant diş ne kadar tutar?

Annem için gerekiyor. Bütün dişleri komple söküp implant yapacağız. Sigorta karşılamıyormuş, nakit olacak, ama ne kadar olur, ortalama fiyat aralığı nedir bu işin?




 
tamamen diş hekimine ve kullanılacak implantın markasına, kaplama kalitesine göre değişiyor. ayrıca annenizin ağzındaki kemik doku ne tip bir implanta uygun alt ve üst çeneye kaç tane implant ile bu iş çözülecek gene tamamen bireysel konular. kemik dokusunun yetersiz olması durumunda kemik tozu ile desteklenen bir tedavi gerekiyor bu maliyeti daha da arttıracaktır.

yerli implant yaklaşık 150 euro civarıydı, alman-isveç kaliteli implantlar 500-600 euro kadar. kemik tozu 50 gr için 150-200 dolardı yanılmıyorsam. bunların üzerine diş hekimi masrafı ve kaplama ücreti geliyor. bu fiyatları yeni yaptırdığımız bir tedavi dolayısıyla biliyorum.

şöyle kabaca fiyat çıkaran bir site de ar:
www.akvadent.com
  • orpheus  (24.04.22 02:04:40 ~ 02:08:49) 
Toplam 5bin USD civarı. Kemik dolgusu gerekirse veya Alman ürünü filan olursa rakam %50 artıyor.

En kritik konu, birinci öncelik, doğru hekim(ler) olması. Bence seçilen malzeme ikinci öncelik. Herşey diş hekimine bağlı.
  • alfired  (24.04.22 07:11:09) 
2021 fiyatım kaplama dahil 7.500 tl. 2022 fiyatı kaplama dahil 11.000. 32 diş desek 350.000. Kemik tozu vs gerekirse 420.000. Diş hekimi değilim. Amerikan marka implant.


  • ludwig boltzmann  (24.04.22 11:59:56) 
Her diş için 1 implant konulmaz. Ortalama tek çene 6-8 implant yerleştirildiğini düşünün yukarıdaki fiyatlara. Porselen sayısını da 28 dişten hesaplayın. Eğer sabit bir protez bütçenizi çok zorlarsa 2 implant üstüne yapılan overdenture protezi de doktorunuza danışabilirsiniz


  • housedaki topal doktor  (24.04.22 13:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.