[]

Karavan bilgilendirme

Karavanla ilgili bilgilendirmeye ihtiyacım var. Bu konuda hiçbir bilgim yok, sadece kamp yapan ama son zamanlarda biraz daha lüks kamp arayışı içinde olan biriyim. Karavanı istediğim yere çekip çadırla yaptığım kampı daha mobil bir şekilde ve gerektiğinde doğa içinde ayıdan vs. korkmadan yapacak bir çözüm arıyorum. Ayrıca hali hazırda araba sahibi olmadığım için her yere kampa gidemiyorum.

Karavan türleri nelerdir?
Fiyat aralığı nedir (sıfır, ikinci el, her ikisi de olur)?
Karavan tatilinin artıları eksileri nelerdir?
Tavsiye edilir mi, yoksa vazgeçip başka şeylere mi yönelebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

 
Türkçe youtube karavancılık konusunda iyi içerik sahibi, birkaç kanal takip ettikten sonra önerilerde çıkanlardan da bilgi sahibi olursun, sorduğun merak ettiğin soruların hepsi var karavancılar iyisiyle kötüsüyle bu yolu anlatıyor

başlangıç için de kiralık düşünebilirsin, doblodan üretilen karavan var kiralıyorlar iki gün dediğin gibi yap sana uyup uymadığını görürsün
  • freebird5406_2  (23.04.22 18:47:35) 
Burası Türkiye...

Karavan ucuz degil, ustaları sizi üzer... ne kadar konfor o kadar pahalı.

Youtube da o kadar çok övülüyor ki anlatamam ama kimse zor yanlarından bahsetmiyor. Enerji? Wc sorunu kaset mi portatif mi? Akü?

Yakınım heves etti aldı sonrası malum...

Ha birde karavanın park sorunu var öyle sokaga bırakayım durumu yok dikkat çekiyor hırsızlar için. Otoparklar 2 kat para istiyor karavan parkı bulursan da yıllık kirası üzebilir.

Gezenbilir formu var orayı incele. Birde hakiki youtube çekmeyen karavancı birilerini bul sana anlatırlar iyi yanları olumsuz yanlarını.

Genelde emekli kesim bu işte çalısan insanlar için haftasonu eziyet bence
  • Fritz-X  (23.04.22 18:55:04) 
şayet kadınsanız kadın karavancılar grubu var facebook'ta ve çok bilgilendirici paylaşımlar oluyor yeni almayı planlayanlar için.


  • Phoebe  (24.04.22 14:55:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.