[]

uçak kabininde kedi taşımak (anadolujet)

merhaba, havayolunda taşıma çantası için 40x20x30'luk bir ölçü gerekliliği var. ama böyle ölçüde kutu bulamıyorum. bende şuan mevcut olarak 53 cmlik var bir de şu var:
www.hepsiburada.com

daha önce taşımış biri var mı, bilgi alabilri miyim sizden?

 
ben de öyle astronot çantayla taşındım kimse bişi demedi. ellerinde metre ile alıp ölçen yok yani.


  • neira  (23.04.22 13:26:54) 
thy'de 2 yıl önce çok sıkıntı yaşatmışlardı arkadaşıma. ölçülere uyan box için bile sorun çıkarmışlardı. koltuk altına girebiliyor olması gerekiyormuş falan filan. tabi bu durum kapıdaki görevlilerin işgüzarlığı muhtemelen %1'lik bir ihtimaldi arkadaş yaşadı, güç bela geçti gerçi kapıdan. link yolladığınız tarz bir çanta sorun olmuyormuş, hem kucağınıza aldığınız zaman da sizin dizlerinizi de acıtmıyor, diğer plastik boxlar bir süre sonra acıtabiliyor. bir de havaalanında bunları satan dükkanlar oluyor, acil bir durumda aklınızda bulunsun.


  • surprise  (23.04.22 15:27:39) 
şahane oldu yorumlarınız, çok teşekkür ederim!


  • mizore  (23.04.22 16:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.