[]

Göz çevrem 95 yaşında (capsli)

Tam hatirlamiyorum ama son 5-6 senedir durum böyle.

2 görsel attim, en alttan mobil görünümden çıkmanız gerekbilir görmek için.

Göz kapağı düşüklüğü,
Kaş düşüklüğü,
Yağ bezeleri,
Göz altı torbası,
Göz çevresi koyuluğu..

Ne ararsan var. Sevgilime diyorum, ne varmis cok guzel diyor sbdjfj
Doktora gittim, kovdu bu yasta ne ameliyati diye.
Cildiyeye gittim, genetik bu yapacak bisey yok diyor. Bezeleri yakmayı denedi, tekrar çıktı.

Benzin döküp yakasım var. Ne yapabilirim bu konuda?

Şoplamaktan ne hale dönüyorum;

www.hizliresim.com

 
fiziksel özelliklerine (olumlu ya da olumsuz) takıntılı derecede düşkün olanları nedense anlayamıyorum. bana çok gereksizmiş gibi geliyor. bak sevgili konusunda bence şanslısın. hiç takmıyormuş kafasına. ne güzel. sen de takma bence. esasen bizi biz yapan karakterimiz,kültürümüz,olaylara ve insanlara bakışımız değil mi? şimdi olmasa bir süre sonra böyle olacaktı zaten.


  • demirr  (22.04.22 21:56:46) 
ustteki yorumu salla oncelikle. takintili duskunlukle alakasi yok gayet rahatsiz olunabilir bir sey. doktor saglik acisindan bi durum olmadigi icin mi kovmus acaba? estetikle halledilebilir bence cildiye yerine estetisyen (?) plastik cerrahi doktoruyla gorusun. caresi olmayan bi sey olmasi imkansiz. imkaniniz varsa yaptirin bence baya fark eder


  • aydonno  (22.04.22 22:09:00) 
@demirr, birbirinin kopyası gibi insanların türemesini biz de eleştiriyoruz fakat bariz derecede ortalamanın dışında bir estetik bozukluk ile çok barışamıyorum.

Barışsam bile.. göz çok odak noktası ve yorgun, halsiz, dalgın, yaşlı gösteriyor.

O yüzden bir çözüm arıyorum.

@aydonno, böyle gerdirme olaylarını falan sormuştum kaşın sonundaki düşüklüğü kaldırma, ışık dolgusu vs. ama daha yaşın geç ne gerek var böyle şeylere.. zaten gersem içeriden ip çekmem lazım senin kasların güçlü ve genç olduğu için koparır hiç bulaşma bu yaşta falan dedi gönderdi geri :/
  • ananiyimioguz  (22.04.22 22:12:28 ~ 22:14:09) 
Göz çevrende sabun kulanıyor musun? Bir dönem kullanmıştım, ciddi şekilde yıprattığını fark edince fazla ilerlemeden bıraktım.


  • msb  (23.04.22 15:39:25) 
Hayır bir şey kullanmıyorum, normal yıkıyorum.

Sadece gün içinde çok bastırarak kaşıdığımı fark ettim. Onu azaltmaya çalışıyorum. Fazla elimi götürmezsem düzelir diye bekliyorum ama çok bir değişiklik olmuyor. Yine de düşününce, yıllarca hep öyle yapmışım. O yüzden olabilir mi?

Aydın - Muğla taraflarında doktor tavsiyesi olan var mı? veya İstanbul.
  • ananiyimioguz  (23.04.22 16:29:12 ~ 16:30:00) 
istanbul'dan huseyin guner, ilker bilgiç.
izmir'den şeyda atabay.

  • suyin  (23.04.22 17:46:44) 
baska estetikciye git. cildiyelik bir durum degil bence, ameliyatla biraz deri kesip alacaklar muhtemelen. instagramda falan cok ornegi var.

bir de cok asiri bir degisim hedefleme, yoksa hayal kirikligi olur. neticede yuzunun genel bir sekli var.
  • hot potato  (23.04.22 19:20:16 ~ 19:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.