[]

İşten ayrılma, hakedişi alamama

Merhaba. İş buldum diye sevinmiştim ama sevincim 22 gün sürdü. Dün itibariyle isyerimden çıkarıldım. Bu 22 günlük sürede sigorta girişim yapilmadi ve çalıştığım sürenin parasını alamıyorum. Patron beni engellemiş. Çalışanlar da telefonu acmiyorlar. Sgk diyor ki hizmet tespit davası aç. Yahu diyorum paramı alamadım dava bedava mı açılır. Velhasıl hayatımı devam ettiremeyecek duruma geldim. Çekip gitmek istiyorum bu hayattan. İnsanlar kötü, merhametsiz. Sekreter olarak işe alıp koca koca camlar sildirdi, yemek yaptım tuvalet temizledim. İhtiyacım vardı asla gocunmadim. Dedim ki lütfen verin paramı kiramı odeyeyeyim faturalarımı odeyeyim. Engelledi beni. Yasal hakkım için savaşacak gücüm moralim kalmadı. Çok kötüyüm be arkadaşlar




 
bulunduğunuz ilde adli yardım servisi olur.oraya başvurun durumu da anlatın.maddi durumunuzun da yetersiz olduğunu belgelerseniz dava masrafı da ödemezsiniz avukat da tayin edilir. bu yolu mutlaka deneyin.


  • drako  (21.04.22 14:04:24) 
sigortan sonradan görünür hemen görünmüyordu eskiden. öyle değilse bilemem ama.
3 adet şahit ile istediğini yapabilirsin. cebinde punataj excel vs şantiyeye dair kayıt telefon konuşmaları dosyalar autocad vs ne varsa kullanılıyor.
bir de çalıştığınız şehirdeki sgk'ya gidip başvuruda bulundunuz mu onlar sizin yerine devralıyor davayı. vakit geçmeden 170'i arayıp detaylı öğrenin.bu konularda devlet çalışlanın yanında sigortasız adam çalıştırmanın cezası epey büyük.
  • turbo sadık  (21.04.22 15:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.