[]

Kaskonun 2 farklı şirketten yapılmasj

Yani şöyle bana önerilen kaskoda imm tutarı 1m tl x sigprta şirketi, y sigorta şirketinin de sadece sınırsız imm içeren bir sigortası var. Bayi diyor ki siz hem 1 milyonluk immnin olduğu poliçeyi alın hem de bunun üstüne 300 lira daha verip y sigorta şirkerinin vereceği sınırsız imm ğoliçesini alın. Sorm şu imm’nin önemli bir şey olduğunu biliyorum ama 2 farklı sigorta şirketinden bu şekilde kasko yaptırmak bana sonra zorluk öıkarır mı acep?




 
Sanırım ip ucu şurada;

siz iki farklı kasko yaptırmıyorsunuz, iki farklı sigorta poliçesi satın alıyorsunuz. Birisi kasko bir diğeri yeni öğrendiğimiz bir poliçe türü.

Kaldı ki iki farklı şirketten kasko yaptırmaya engel var mı merak ettim şimdi!
  • John Bloor  (21.04.22 11:13:15 ~ 11:13:42) 
İMM ayrı satın alınabilen bir şey, direkt ayrı imm alanlar var yapılmak istenen de bu muhtemelen. Herhangi bir zorluk olmaz


  • atom karincanin torunu  (21.04.22 11:15:36) 
sırf bi kaza yaptığında iki farklı sigorta şirketiyle muhattap olman ve bürokrasileriyle uğraşman gerekeceği için bile böyle bi işe girmem. bi firmadan yaptırırım tek muhattabım olur.


  • roket adam  (21.04.22 11:30:05) 
yani imkan varsa aynı kasko şirketinden normal kasko+sınırsız imm alın. ben öyle yaptım. farklı şirketten imm alınabildiğini bilmiyodum


  • jelly bear  (21.04.22 11:31:36) 
şöyle anladım, x şirketi kasko + 1 m imm, y şirketi sadece sınırsız imm. eğer böyleyse iki ayrı imm yaptırmak problem olmayacaksa size zorluk çıkartmaz. sizin bir zararınız olursa direk kaskonuzu yapan şirketle muhatap olursunuz. karşı tarafın zararı olursa o ikisini birden muhatap alabilir.


  • paintov  (21.04.22 13:52:47) 
Hiç kaskonuz olmasa bile İMM satın alabilirsiniz. Kasko ile alakası yok.


  • kaptankedi  (21.04.22 14:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.