[]

Masaj

İstanbulda kaliteli masaj yapan bir yer arıyorum. Etilerde bir yere baktım da fiyat en düşük 500TL civarında. Ortalama fiyatlar ve iyi bir mekan hakkında bilgisi olan varmı?




 
Tavsiye doğrultusunda Koşuyolu nda Hermossa Wellness adında bir merkeze pazartesi için randevu aldım. 150 TL imiş seans. Güncellerim buraya tecrübe ettikten sonra.


  • lüzumsuz adam  (21.04.22 08:44:58) 
@lüzumsuz adam
tek seans mı saati mi 150? çok iyi bir fiyat öyleyse.

  • joooper  (21.04.22 13:38:18) 
evet fiyatı çok uygunmuş


  • olimpia  (21.04.22 14:03:16) 
Kanyon Nuspa'da en düşük 580 lira diyor. Fiyatlar çok fazla. @lüzumsuz adam yorumlarını bekliyoruz :)


  • dediysem dedim  (21.04.22 18:06:13) 
@lüzumsuz adam Nasıldı?


  • dediysem dedim  (26.04.22 14:10:41) 
@lüzumsuz adam nasıldı? Yorumlarını bekliyoruz


  • olimpia  (10.05.22 10:44:01) 
Nuspa'nın gün içindeki saatlerde indirimi oluyor bazen online alınırsa.
Bir de her Nuspa iyi değil, Buyaka ve Emaar'ı denemiştim, Buyaka'dakini tercih ederim mesela.

Muhtemelen Avrupa yakasındakiler de daha iyidir.
  • amelie poulain  (10.05.22 10:49:03) 
45 dk seans, gayet iyi geldi bana. 6-7 aydır haftada 4-5 gün crossfit antremanlarına katılıyorum; haliyle ağrılarım oluyor. Bu sebeple masaj arayışına girmiştim. Çok masaj deneyimi ve bilgisi olmadığı için nitelikli yorum yapamıyorum ne yazık ki. Piyasaya göre gayet makul ücreti düşünüldüğünde çıtayı çok da yukarı koymadan şans verilmeli diye düşünüyorum. Bu arada neredeyse 3 hafta önceki güncel fiyatı 200 tl idi.


  • lüzumsuz adam  (12.05.22 16:03:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.