[]

Türkiye içi yol ücreti hesaplayan site/uygulama yok mu?

İstanbul'dan Muğla'ya gideceğim bayramda.

Girişi çıkışı verdiğimde bana toplamda otobana bu kadar, köprüye bu kadar, diğer otobana bu kadar ödeyeceksin diyecek bir yer arıyorum.

Hepsinin sitelerinde ayrı ayrı vardır ama bana toplu olanı lazım.

Teşekkürler.

 
Öyle bir uygulama yok. Zaten Hindistana falan gitmiyorsanız gerek de yok.

www.kgm.gov.tr

Rota zaten bellidir, 5 dakikanızı ayırarak öğrenebilirsiniz.
  • Arthur Dayne  (20.04.22 18:22:34) 
Niye gerek olmasın hocam olsa gayet güzel olurdu yani tek tek pdf'ten hmm şuradan şuraya 10 tl, köprü 180 tl, oradan otoban 40 tl aramaktansa. Google maps'e de gerek yok yani tabela var her yerde ama pratikte öyle değil :)


  • chicha_v2  (20.04.22 22:42:53) 
Oyle bir uygulama yok, istesen de yazamazsin.
Cunku dogru rakamlari kimse bilmiyor.

Tamamen ayni yolu 1 gun arayla kullandiginda bile farkli ucret kestigi oluyor.
Bu iddiama kimse inanmiyordu en son dosya actirip ucret iadesi alinca tamamen emin oldum.
  • divit  (20.04.22 23:48:46) 
kaça giderim diye bi IOS uygulaması vardı, ona bakabilirsiniz.


  • bcdhms  (21.04.22 01:41:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.