[]

Güvenlik kitleri

bir ara xiaomi'nin güvenlik setleri vardı, şuan hepsi satıştan kaldırılmış.

set arıyorum ben de, 2 tane kamera, bol cam sensörü, hareket sensörü vb. her şeyin dahil olduğu. akıllı telefondan yönetilebilir şekilde.

bana önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

 
Şu var bende. Çok memnunum ama gerçekten set halinde yok nedense.
www.trendyol.com

Parça parça tamamlanabilir mi acaba?
www.hepsiburada.com
urun.n11.com
urun.n11.com
  • Mirket  (20.04.22 15:11:32) 
bunları tam bir set haline getirmek için hangilerini almak gerekyior acaba?

mesela www.amazon.com.tr°-Home-Security-Kamera/dp/B08R8LKBV9/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=30N1D2JSHGXI6&keywords=xiaomi+smart+home&qid=1650517013&sprefix=xiaomi+smart+home%2Caps%2C118&sr=8-8 bu kamera oluyor mu entegre xiaominin aynı uygulaması ile?
  • tchuck  (21.04.22 07:58:27) 
Kameradan da bahsetmiştin. Bende şundan var. Kitten bağımsız olarak çalışıyor. Gece görüşü var. Hareketi algılayıp kısa bir video halinde telefonuna yolluyor. Dolayısıyla tek başına hareket sensörlü alarm vazifesi de görmüş oluyor. Onun için kameradan başlayabilirsin. Bu arada fiyatlar uçmuş.

www.hepsiburada.com

Kiti de alacağım diyorsan ilk cevabımdaki ilk linkte ortada olan daire şeklinde olan parça olayın beyni. Adını bilemedim. Ondan başlamalısın. Diğerleri yani kapı pencere alarmı, hareket sensörlü alarm, çiçek sulama gübreleme sensörü, termometre, higrometre gibi parçalar keyfe kalmış oluyor.
  • Mirket  (22.04.22 12:26:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.