[]

TV önerisi

5-6 bin lira arasında içinde netflix uygulaması olan optimal büyüklük ve kalitede tv önerisi. Tvden hiç anlamam, 10 senedir evimde tv olmadı, senelerdir 1 dakika bile izlemişliğim yok ama yeni evimde salon büyük boş kaldı duvarlar ben de tv alayım da arada netflix ssport vb şeyler izlerim diye alayım bari dedim. o yüzden über özelliklere gerek yok.




 
Boyut belirtmemişsiniz ama bu bütçe ile alınabilecek tüm tvler hemen hemen aynı kalitede olacağı için bilindik markalardan herhangi birini alabilirsiniz.


  • orient blue  (19.04.22 23:01:48) 
Sıradan (akıllı/çok akıllı) olmayan bir TV + mi box alın bence.


  • inheritance  (20.04.22 00:54:30) 
ben olsam akıllı olmayan tv + mi box işine hiç girmezdim ( şu an bu kombinasyonu kullanıyorum)

akıllı olmayan tv mi kaldı? eski teknoloji eski paneli iteliyorlar. mi box güzel bir alet ama yeni tv alacak birisini buna yönlendirmek gereksiz. bi de uydu alıcısı taktırsan evde 3 kumanda ile oturursun en basitinden.

bütçenize uygun bir samsung veya lg alıp geçin bence.
  • ayin yazari  (20.04.22 10:48:16) 
Merhaba. Benzer bir handikaptan birkaç ay önce çıkmış biri olarak sana Vestel'in 50U9600 modelini önerebilirim. 4K, temel uygulamalar, youtube, netflix, amazon vs, gayet iyi çalıştırıyor, hatta tarayıcıdan malum sitelerden video açtığım da oldu. IPTV uygulaması tek. Uygulama yüklenmiyor. Sorun yok.

Aynı serinin 50UA9600 olanı var. Tek farkı Android olması ama ben de alırken özellikle Android almadım. Çünkü hem Android lisansı ödenirken donanımdan kısıldığını hissettim, görüntü yan yana baktığımda aynı değildi hem de donanım Android'e her halükarda yetersiz kaldığı için çok sıkıntı olabiliyor. İlla Android kullanacağım derseniz Mibox'ı yine ilk söylediğim modele ekleyebilirsiniz.

Yoğun olarak youtube, netflix ve iptv kullanıyorum, memnunum. şu anda da benim aldığım fiyatın altında. tavsiye ederim.
  • vaveylababa  (20.04.22 15:01:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.