[]

kilo verme sürecinde spor salonu

merhaba,

ben diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum yaklaşık 2 aydır. 14 kilo gitti ama çoğunda yürüyüş yapamadım. hem zaman darlığı hem hava durumu hem de üşengeçlik yaptırmadı bize.

şimdi diyorum ki spor salonuna yazılsam sorun olur mu ? hem kilo veriyoruz vücut sarkmasın hem de belki spor salonu olursa düzenli spor yaparım düşüncesi var.

ne yapmalıyım ?

 
abi ne sorun olacak? spora gitmemek için bahaneyi burda arıyorsun gibi geldi... kalp, eklem vs. sıkıntı varsa ona göre bi program yapılır olur biter


  • ghilleinthemist  (19.04.22 21:46:41) 
Valla on numara olur, insanlar verdiğin 14 kilo için şöyle derler: 20 kilo vermiş görüniyorsun!!! Çünkü sıkılaşacaksınız :)


  • damba  (19.04.22 22:21:23) 
Diyet kilo kaybettirir spor vücudunu güzelleştirir, buradan yola çık.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (19.04.22 22:24:10) 
diger arkadaşlara katılmakla beraber tek bir uyarı yapıcam, iştahın açılabilir :) ona göre diyetisteninle listeni revize edin bence.


  • e mice  (20.04.22 00:35:09) 
Ek olarak spor salonunun kapisinda girince otomatik Usain Bolt gibi antrenman yapmaya baslamayacaksin zaten. Kilo vermeni sekteye ugratacak yogunlukta calisma yapma riskin cok dusuk.


  • hot potato  (20.04.22 00:54:02 ~ 00:54:13) 
daha bilgili arkadaşlar illa ki vardır ama sarkmaması için yürüyüş yerine agırlık kaldırımı daha mantıklı geliyor.

tebrik ederim.
  • liberal  (20.04.22 09:44:58) 
Agirlik calismadan kilo vermen zaten en basindan yanlis bence. Hemen spor salonuna kos. Bol bol agirlik calismasi ve yuruyus


  • zimbirik  (20.04.22 09:49:13) 
her türlü yapın. hiç bir zararı olmaz. ama spor salonu meselesi biraz gereksiz. çıkın evinizin etrafında 1 saat hızlı tempo yürüyün.


  • co2s2  (20.04.22 13:21:04 ~ 13:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.