[]

1 arti 0 evler

ozellikle istanbul kartal, pendik, maltepe gibi yerler acisindan yatirimlik 1 arti 0 ev almak istesek mantikli olur mu? devamli kiraci aramakla mi ugrasiriz. ne dersiniz? cok mu kucukler tek basina bir insanin yasamasi icin bile?




 
öncelikle alım gücün varsa hiç bekleme. 2 ay sonra kafanı taşlara vurursun.

geleni gideni olmadığı sürece 1 insan rahatça yaşar, ben yaşarım en azından.
kiracı konusunda da 3 kuruş ucuza ver güvenilr birine verince gayet rahat uzun süreler kiracı sorunu yaşamazsın.

yaşadığım siteden örnek verim. iki komşum var, eski kiracı ikisi de. sitede kira rayici 7000 tl civarında ama bunlar eski kiracı olduğu için 4000 lira civarında veriyor. bir tanesi gel 5.550'de anlaşaım dedi ve ev sahibiyle anlaştılar. daha uzun süre de çıkmaz evden.

diğerinin ev sahibi en az 7500 isterim dedi ve çıktı arkadaş evden. yerine 7500'e verdi evi mal sahibi. yeni kiracı aidatla beraber çok yüksek geliyor dedi ve 2 ay sonra çıktı evden. ev 1 aydır da boşta.

yani hırslı bir ev sahibi olmadığın sürece sorun yaşamazsın kiracı açısından.
  • teritori  (19.04.22 11:52:24) 
1+0 hatta 1+1 demek, öğrenci demek bekar düzensiz yaşam (evet ön yargılar) demek, evini mağara gibi kullanıp terkedebilme ihtimali demek. az kazanan insan demek (kiranı ödememe, geciktirme riski) kabul edecek kiracı bulsanız bile profil nasıl olacak sizi ne bekleyecek? kiracı için alınan 2+1 evler gibi olmaz özetle.


  • rewlack  (19.04.22 12:02:11) 
1+0'ı bilmem de 1+1 için önce ön yargıları yıkmak lazım. ev var ev var. ben tek başıma napayım 2+1 evi. 1+1 yetiyor.


  • ceketimi alip cikcam  (19.04.22 12:04:55 ~ 12:05:15) 
Evin boyutu ile ilgili bir problem olmaz ama 1+0 evde kimse uzun yıllar yaşamaz. Yurt dışından bu işi yönetmek, yani sürekli yeni kiracı bulmak zor olur. 1+1 ev de güzel site içinde olduğu sürece sorun olmaz. Ama düşük bütçeye hitap eden 1+1'lerde de söylediğim kiracı bulma işi problemli olur.


  • himmet dayi  (19.04.22 12:08:54) 
1+0'da yaşamak başlarda güzel gelse de insan bir süre sonra bunalıyor. 1 seneden fazla kiracı zor bulursun. her sene kiracın değişir. ben de 1 seneye yakın 1+0da kaldım, benden sonra 2 senede 2 kiracı değişti. geçen yeniden ilana koymuşlardı.


  • birmilyonunvarmi  (19.04.22 13:33:49) 
yeri önemli. kısa süreli kira daha karlı olur. küçük olduğu için istersen evi eşyalı da verirsin, oradan da kazanırsın. uzun vadeli kiracıda görüyorsun şimdi kiracıyı çıkarmakta zorlanıyor ev sahipleri. böyle evler yıllık peşin kira da alıyor. bunu da düşün.


  • gabe h coud  (19.04.22 13:36:48) 
Daha hızlı kiracı bulunur. 1+0 olduğuna göre kirası daha uygun olacağı için kiracı bulmak kolay olur.

Masrafı daha az olur. Bakıma sokarsan zaten 1 tane oda var.

Bekarın kalması bence çok daha iyi. Çocuklu aileye ev verince evin kapılarını bile kırıyorlar. Aileler evi kesinlikle çok daha fazla yıpratıyor.

Yapmanız gereken fazla aç gözlülük yapmadan düzgün birine evi kiraya vermeniz.

Aile kiracımız var. Hem kirası düşük kaldı, artış yapmıyor hem de evi çok yıprattı. Aile olduğu için çocuğu falan yakınlarda okula gidiyor diye çıkmak istemiyorlar. Çıksalar da masraf çok olacak. 3+1 evin zaten sadece boyanması büyük masraf.
  • seaman  (19.04.22 15:12:46 ~ 15:16:14) 
Mantıklı olur. Çok küçük olup olmaması sizin bütçeye bağlı. Artık evlenme oranı o kadar yüksek değil ve boşanma oranları çok yüksek. Öğrenci vs de eklersek 1+1 ler oldukça mantıklı.


  • fikox  (19.04.22 17:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.