[]

Bilgisayar açılmıyor..

Herkese merhaba,
Sorunum başlıkta.Normal internette olduğum bir gün elektrikler kesildi ve ondan sonra olan oldu.

Normal bir şekilde bilgisayarı açıyorum,açılıyo falan ondan sonra 3 seçenek geliyor:
*En son iyi yapılandırmaya göre
*Windows'u olağan şekilde başlat
*Güvenli modda başlat
--Ağ desteğiyle güvenli mod
--Komut istemiyle güvenli mod
Hepsini denememe rağmen,windows XP yazısı geliyor ve sonra baştan başlıyor.
Ne yapmalıyım?

 
Nasıl? Bu konuları hiç bilmiyorum..


  • archery  (13.06.10 18:25:56) 
aslında formata gerek yok gibi be, repair (onarma) deneyebilirsin. şurada anlatmış biraz: www.woltran.org

işletim sistemin türkçeyse işin daha kolay, kurulum seni yönlendiriyor zaten. ama yapamam diyorsan eş dost konu komşuya falan başvur, onlar halletsin.
  • just dream  (13.06.10 18:47:18) 
www.chip.com.tr
edit: bu sitede uzamanına sor a falan yazarsan da sana yardımcı oalbilir format çok şey götürür, adece 20 tll demek değildir.

  • hoot  (13.06.10 19:41:21 ~ 19:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.