[]

Bugün banka işlemleri normal mi

Pazar günü (dün) kredi kartima para transfer etmek istedim. Eğer pazartesi günü için talimat verirsem EFT için daha fazla gonderim ücreti kesilecekti. 19u için talimat verince az miktar kesildi.

Yine pazar günü (dün) birkaç alışveriş yaptim kredi kartimdan. 500 TL 150 TL gibi.. hepsi hala provizyonda görünüyor. Hala işleme koyulmamis gibi.

Bugün için farklı bir durum mu var?

 
Pazartesi işlem yoğunluğu ile ilgilidir. Süre uzadıkça daha az masraf çıkması normal.

Provizyonda olması da normal. Genelde 24 saat içinde provizyondan çıkar(muhasebeleşir vs)
  • mahone  (18.04.22 21:08:40) 
EFT havale ücretleri gönderilen saate göre bile değişiyor. 4’den sonra gönderilen EFTlerden daha fazla ücret alınıyor.

Provizyon da normal bugünle alakası yok yani hemen geçmez ödeme/harcama bekler biraz.
  • naksidil  (18.04.22 22:09:32) 
İlk konu için bir yorum yapamayacağım.

Ikinci konu ise şu şekilde. Postan işlem yaptığınızda işlem, pos bankası günsonu yapıp takas dosyası gönderene kadar provizyonda bekliyor. Pos ağı yaygın olmayan bir bankanın kartını (not onus - pos için) kullanıyorsanız bu işlem bir iki gün sürebiliyor. Kart ve pos bankası aynı ise (onus) bu işlem aynı gün yapılabildiği için aynı gün içinde provizyondan çıkıp dönem içine girebilir.
  • inheritance  (18.04.22 22:13:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.