[]

Mesut Süre ile İlişki Testi

Merhaba!

Bu aralar İlişki Testi'ne çok sardım, sonra baktım bu pazar canlı varmış. Gitsem mi diye düşündüm, aktivite olur diye. İçinizde giden var mı, sizce değdi mi?

Teşekkürler!

 
git tabi ya manyak mısın?!


  • duyurukullanıcısı  (18.04.22 19:11:40) 
güzeldi, çok eğlenceli bi aktivite olur


  • megacracker  (18.04.22 19:14:22) 
Gayet eğlenceli, yayını seviyorsan canlıyı daha çok seversin. Bazı şeyleri kesiyorlar çünkü yayında, canlı olarak izleyince sahne performansı olarak da eğleniyorsun.

Hele ki eşle sevgiliyle gidip bi de mikrofon sana gelirse güzel bir anı olur.
  • Bruce  (18.04.22 19:37:54) 
Gidersem tek başıma gideceğim, zaten olsa olsa Yalnızım Mesut Bey'e katılabilirim hahaha

Peki bilet kategorilerinin bir anlamı var mı? İlla sahneye yakın oturmak gerekmiyordur herhalde, arkada da otursan güzeldir. Bilet fiyatlarında inanılmaz fark yok ama yine de sorayım dedim.
  • peki madem  (18.04.22 19:43:59 ~ 19:45:14) 
Kategori işi salona göre değişir, ben eski duru tiyatroda gitmiştim orada yoktu kategori.


  • Bruce  (18.04.22 21:21:35) 
Bursa’ya gelse giderim çok gülüyorum ben. :)


  • naksidil  (18.04.22 22:12:36) 
Yalnızım Mesut Bey çok saçma sapan birşey.


  • duyurukullanıcısı  (18.04.22 23:02:42) 
komikti eğlendik biz de hemen her bölümünü izledik. ama biz Profilo'da gittik, çok can sıkıcı bir yer oraya yürürken moralin bozuluyor modun düşük giriyorsun, gece dönerken güldüğünün acısı çıkıyor. fyi. başka yerde gidin gidecekseniz.


  • nonik  (19.04.22 15:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.