[]

İyi düzeyde İngilizce bilen biri için konuşma pratiği

Merhaba,

Eşimin İngilizce yazma, okuma ve anlama becerileri çok iyi ancak konuşma pratiği yapmak ve dilini akıcılaştırmak istiyor. Cambly'i duyuyorum ama başlangıç değil de ileri düzeyde İngilizce'si olan biri de faydalanabilir mi? Veya önerebileceğiniz başka bir kaynak var mı?

Çok teşekkürler, iyi haftalar.

 
Preply.com da olabilir


  • seaman  (18.04.22 11:38:04) 
Cambly'den gayet olumlu geri dönüş aldım fakat dezavantajı mevcut. Birincisi çok pahalı. İkincisi pahalı olmasının yanı sıra kaliteli eğitmen bulabilmek deneme yanılma yönetimiyle oluyor. Bir eğitmenin kaliteli anlamın yolu; birkaç kez görüşmekten geçiyor.

Verdiğin ücretin karşılığını alamamak var işin içinde. 76 eğitmenle görüşüp, sadece 7siyle görüşüyordum ki bunlardan yalnızca 2 tanesiyle sürekli konuşuyordum. Diğerlerini ara ara dönüyordum.

Eğer cambly'e üye olacaksınız, eğitmen tavsiye verebilirim.


meet2talk'i da tavsiye ederim. Seviye tespit var. 5 seviye var. Sadece 1 ay denedim, devam edemedim ama türk bazlı İngilizce konuşma pratği şirketler arasında en kurumsal olduğunu iddia edebilirim.


Edit: Preply'i de tavsiye ediyorlar. Kullanmadım hiç.
  • put it in your appropriate place  (18.04.22 11:43:13 ~ 11:43:42) 
Cambly ve konuşarak öğren platformları bana pahalı geldi onun yerine eve yakın bir ingilizce kursundan özel speaking dersi daha uyguna geliyor ve uzaktan veya giderek de konuşabiliyorsunuz.


  • esinikaybetmiscorap  (18.04.22 11:49:37) 
1- sesli kitap okuma
2- kendi kendine konuştuğunda ingilizceye dönme
3- etraftan duyduğu şeyleri (bunun gibi) ingilizceye çevirme
  • duyurukullanıcısı  (18.04.22 11:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.