[]

Bisiklet hk.

caddebostan taraflarında tamamen spor amaçlı bisiklet sürmeyi düşünüyorum. eskiden çok severdim ama yıllardır uzak kaldım, sabahları hem hava alayım hem spor olsun niyetiyle bisiklet alıcam.

bana hangi internet sitlerini önerirsiniz?
ve ne tür modellere bakmalıyım hangi özelliklerine dikkat etmeliyim?

bütçe için bir şey diyemiyorum, çünkü bilgim yok. ancak karbonfiber vb. modellere bütçem yok haliyle.

 
Caddebostan migrosun ordan bağdat caddesine çıkan yolun hemen başında atilla bisiklet var. Orada mosso lagerda serisinden hangisi bütçenize uygunsa alabilirsiniz.


  • mg3929  (17.04.22 11:39:41) 
Araya ek yapayım:)
ben de bisiklet almayı düşünüyorum ama devam edip etmeyeceğime emin değilim o yüzden kiralayarak dememek istiyorum. Elinyuzu düzgün bisiklet kiralamak için nereyi önerirsiniz.

  • kisa  (17.04.22 11:55:58) 
Arkadaşlar olay tamamen bütçe meselesi.

Bisiklet dediğimiz ürünün ikinci el piyasası var. Ondan dolayı yeni başlayacak olanlara, bütçesi kısıtlı olanlara ikinci el öneriyorum.

Giriş seviyesi bisikletlerin hemen hemen hepsi birbirine benzer. Siz biraz araştırın gönlünüze hoş geleni sıfır olarak bulun. 1-2 yerden fiyat alın, sonra aynı ürünün sahibinden, bisikletforum, letgo gibi sitelerde ikinci ellerine bakın.

Hatta bir çok bisikleti neredeyse kullanılmamış ama ikinci el olarak tanımlanmış şekilde çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.

@kisa Kiralık bisikletle hakkında bilgim yok ama bence kiralıktan keyif almazsınız hocam:)
  • sylr  (17.04.22 12:27:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.