[]

Gündelik hayatta kafaya aksiyon kamerası çözümleri

Araç için bir tane var, cama takıyoruz.
Motor için bir tane var, kaska takıyoruz.

Bir tane de köpeğimle oynarken, gezi rotalarında, veya işte yeşillikli bir alanda frizbi oynarken, çocuğumu çekerken.. gibi anlarda kullanmalık bir çözüm arıyorum.

Ayrı bir cihaz alacağım. Kask falan kullanmıyorum. Gözlük kullanmıyorum. Kafa bantlı fenerler var mesela. O tarz uygun yollu ne yapabilirim ekipman ve cihaz tavsiyesi verebilir misiniz?

Goprolara falan çıkamam bu ara uygun bir şeyler yeterli olsun. geniş açı, görüntü sabitlemesi olan herhangi bir tane olabilir.

 
Kameranın kendisini bilmem ama sabitleme çözümü olarak kafada özel harekatçı gibi gezmek istemiyorsanız şöyle göğse sabitleyen aparatlar da var:

(git: www.hepsiburada.com)

Hem sıcak havalarda alında terleme durumunda sıkıntı olmaz, bir de cilt hassas olabiliyor, benim kamp için kafa lambam egzama yapmıştı mesela.
  • mantheman  (17.04.22 00:53:25) 
Ahah göğüs de aklıma geldi ama hangisi izleyen açısından daha anlamlı olur bilemedim.


  • ananiyimioguz  (17.04.22 00:55:50) 
eğer çok iyi bi kamera veya gymbal almayacaksan muhtemelen sarsıntıdan pek bişey hissedilmeyecek.

alıp bi köşeye tripoda koyup önünde oynamak daha basit ve stabil bi çözüm bence.

yazılımla görüntüyü sabitleyen kameralar var da bu konuda sanıyorum en başarılısı go prolar onlar da az buz değil fiyat bakımından.

ben geniş açı bi kamera aldım markası eken h9r, uzaktan kumandası var, bi sürü bağlantı ekipmanı var, 4k çekiyo falan da öyle geniş açılı ki leyla gibi yamuk yapıyo görüntüyü, düzeltene kadar tek tek after effects de uğraştım falan,(premiere proda da olur) çin malı bi marka olduğu için profil ayarı da yoktu(go proların modeline göre ayarlaabiliyorsun video editörlerde veya kendisi düzeltiyo), görüntüsü de kötüydü ha trafik kamerası olarak çok güzel ama öyle keyif için çekeceğin videolarda çok başarısız. 2015 model cep telefonum ekenden kat kat daha güzel görüntü kalitesine sahipti yani ordan hesap et durumu. sonra koydum internete sattım, alan da trafik kamerası kullanmak için aldı.

çinde güzel kameralar var fiyatları 2500 3500 4500 e çıkıyor(sözde güzel yani açıklamalara bakarsan off süper ama iki gün sonra elinde kalır muhtemelen), o paraya zaten go pro alırsın yani.

gopro alacağıma sony rx0 alırım ilk seri ikinci el belki uyguna bulunur, 1000 fps bile çekiyo alet, ufak mufak ama çok dehşet.
  • killerbee  (17.04.22 01:52:09 ~ 02:24:10) 
insta360 go 2, başka model aramayın.


  • orient blue  (17.04.22 08:44:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.