[]

Mutlu musunuz?

Ben mutsuzum çünkü çok yoğun, stresli ve saatleri zor bir işim var. 30 yaşına giricem henüz evlenmek için doğru insanı bulamadım bunun stresi de var. Peki siz mutlu musunuz mutsuz musunuz? And Why?




 
- Ne mutluyum ne mutsuz. Ortada bir yerdeyim. Sevdiğim bir kadın tarafından geri dönüş alamadım. Halen etkisindeyim. Gerginliğe iten bu.

- İnce bir çizgi üzerindeyim. Kendime çeki düzen verme konusunda düşündüklerimi eyleme dönüştürebilirsem olacak.

- Kendime çeki düzenden kastım;
* spora gidip kilo verme ve fit olma.
* Araba kullanmayı öğrenmek
* İngilizceyi daha da geliştirmek
* Dünyayı gezmek
* Daha güzel konuşabilmek
* Strese alışabilmek
* Kılık kıyafet seçimleri

Kısaca daha derli toplu olmak.


Doğru insandan kastınız ne tam olarak? Benim doğru düzgün bir arkadaşım yok aslında. Birkaçıyla iletişimimi kestim. Aramıyorum, yazmıyorum. Evlenirsem evlenirim. Olmazsa olmaz.
  • put it in your appropriate place  (16.04.22 23:43:26) 
mutluyum. aşk olmasa da sevgiyi buldum. harika bir kız arkadaşım var. çok para kazanıyorum. işimde çok iyiyim. her hafta yeni bir iş için headhunterlar arıyor. çok arkadaşım var. beni düşünen, çok sevdiğim dostlarım da var. sağlığım yerinde. full set saçım var. yaş aldıkça daha hoş, daha yağuşuklu, daha olmuş bir adam oluyorum. 5 pace’de aralıksız 30 km koşabiliyorum. Bugün koştum mesela. en hoşuma giden de gelecekten umutluyum. (ülke şartlarına rağmen) mutlu olmak için çok şey var.

mutsuz olmak için de başka şeyler var ama düşünmüyorum üzerinde. iyiye, güzele, naifliğe odaklanıyorum.
  • gabe h coud  (17.04.22 00:10:15) 
değilim
30 yaşındayım
yalnızım
ve o yalnızlık bozulmaz bence
millet hayatını kurarken ben şu an forza 5 oynuyorum
evimden memnun olmasam da ev bulamıyorum başka veya beğenmiyorum
yurt dışında, memnun olduğum bir işte (bu işte piyasanın en iyilerindenim bence) (ki parası buraya göre de güzel) ama çok da muhteşem olmayan bir ülkedeyim (ki yeri gelince bunu bile kıskanıyorum)
araba alacak param olsa da (4-5 senelik c sınıfı ikinci el, cash) araba beğenmiyorum, alsam da gidecek yerim yok.
mesela aynı paraya fiesta 1.0 hibrid alabilirdim 2022.25 model, 0, ama onu da beğenmedim.
instagramdaki arkadaşlara bakınca bok içinde yüzen bile çok mutlu geliyor bana
sokakta yürüyorum, etrafıma bakıyorum kimler kimlerle beraber.
bana tinder veya atıyorum bumble'da anca paralı askerler veya aşırı sorunlu tipler düşer.
  • rain when i die  (17.04.22 00:56:51) 
Genelde mutluyum çünkü hayatımda kalıcı olan kişilerden ve genel gidişatımdan memnunum. Galiba bu sene kendimi net tanımaya başladım.

Bu aralar hiç mutlu değilim ailevi problemler ve sağlık sorunları var. Bitsin de mutlu olayım diye bekliyorum.
  • jazzabel  (17.04.22 01:03:25) 
Değilim.


  • el conquerador  (17.04.22 04:46:18) 
aşırı derecede mutsuzum. Dün 36 yaşım bitti ve yalnızım. İşsizim. İşsizlik bir tık benim tercihim çünkü formasyon alıp öğretmen oldum ve tükendim çocuklar benim gibi bir öğretmenle asla çalışmamalı. UK başvurum büyük ihtimalle olumlu olur diye evimi kapattım kira krizi öncesi ve annemin yanına geldim. UK den ret geldi, kira krizi başladı. Birikmişim vardı bir üniversiteden asıl işimle alakalı eğitim alayım dedim kuruma parayı ödedim ilk 2 ay çok iyiydi sonra sistemini kurmuş hoca işi bıraktı yerine gelen piyasada çok deneyimli ama onun da öğretmenliği benimkinden hallice yüksek başladığım kurs durmadan sekteye uğradı. 26 kişilik kursta en son 8 kişi ders yaptık millet umudunu kesti. Sabaha karşı uyanıp volta atıyorum evde ben ne yapacağım şimdi diye. Büyük bir tutkuyla başladığım kurs kabusum oldu. Dedim yüksek yapayım madem İTÜ de falan yds çalışmaya da büyük bir hızla başladım ama şimdi app ya da video açıyorum sanki bir şey boğazımı sıkıyor. İnanılmaz bir rehavet çöktü nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Bunun dışında hayata bağlayan hiçbir şey yok. Keşke ölsem diyorum.


  • guitarissimo  (17.04.22 04:46:45) 
mutsuzum. sonsuz bir güven duyduğum dostumu kaybettim ve artık birilerine böylesine güvenmiş olmamın mantıklı olup olmadığını sorgular oldum. işlerim yolunda gitmiyor dolar ve enflasyon çok canımı yakıyor. bu yaşımda çok az insanın yapabileceği kadar birikim sağladım ama paramın değeri yok. yıllardır bi ev veya araba alsaydım şu an benden daha çok kazanmış olurdu. bütün bunlara karşılık borsa da uçtu gitti. iyi bi teknik analist olamadım risk alma cesaretine de sahip olamadım. sanırım yerel/yabancı yatırımcılar siyasi iktidarda değişim öngörüyor ve bunu satın alıyorlar. bunu beklemiyordum. bütün fırsatları kaçırdım. yola çıktığımda yeterli birikimi sağlayıp iş hayatından ayrılmak istiyordum. şu an ise amacıma ulaşmak için türkiyede çalışmayı bırak yurtdışına çıkmam gerekiyor. bende içimde bitmek üzere olan azmimi buraya yönelttim. çalışırken bir yandan ingilizce öğrenmeye çalışıyorum falan. öyle.


  • tabii lan manyak mısın  (17.04.22 10:30:35) 
Değilim bende 38 yaşına geldim ama hala yalnızım. sanırım bundan sonrada bulamayacağım.


  • komando kani var bende  (17.04.22 11:06:30) 
26/e mutsuzum, bu ülke bana 15 yıllık bir arabayı bile çok görüyor.


  • maraz alinin sag kolu  (17.04.22 11:07:38) 
mutsuzum.

ne sevgilim var, ne doğru düzgün dostum. işsizim, parasızım. hiçbir şey yapmıyorum.

ölsem yeridir.
  • rose parks  (17.04.22 14:29:50) 
Birinin ilgisinin peşine takıldım. Sigara içmiyorum ama belirtileri ona benziyor. Maaşım düzenli bir işim var. Borcum yok şükür. Ama aklımda sürekli o kişi var. İşin kötüsü konuşabiliyor onla eğlenebiliyoruz ama sanki onun için özel olmadığımı bildiğim günden beri huzursuzum. Burdaki arkadaşlar işsizim yazınca onlar için ayrıca üzülüyorum. Derdimi bilmem ne yapıyım diyorum.

Sonra Kronik sağlık sorunları yüzünden hiç bir zaman biri için sevgili olamayacağımı düşünüp hayatımı o kişiyle kıyaslıyorum. En mutlu anımda bile onun yaptığı en boktan aktivitede benden daha mutlu olduğunu düşünüyorum.
  • sakince  (17.04.22 23:41:30) 
mutsuzum ama hiç belli etmiyorum. benim yerimde başkası olsa çökerdi


  • dafuq  (17.04.22 23:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.