[]

Oyun Önerisi - PC

Merhaba,

Ani bir kararla "35 yaşında utanmadan bilgisayar oyunu oynayan tip" olmaya karar verip bilgisayar aldım. Son 1 yıldır oynamasam da 6-7 yıldır oynadığım tek oyun CSGO, eski bilgisayar da pek iyi bir şey değildi zaten.

Uzak da kaldığım için ne oynasam bilemedim, sadece Red Dead Redemption 2 ve Far Cry 6 olabilir diye düşündüm hızlıca bakıp ama pek bilgim yok tahmin ettiğiniz üzere. Tek bir kriterim var, o da oyunun "gerçek" olması. Yani canavar, büyü, ışınlanma vs olmaması.

Her türden oyun önerisine açığım. Teşekkürler.

 
35 yaşında isen sea of thieves ve valheim diyorum.

witcher ve elder of scrolls da olabilir.
  • duyurukullanıcısı  (16.04.22 19:56:51) 
Utanmadan 40 yaşında Battlefield 1 oynuyorum. Başkasını da kafam ve gözüm kaldırmıyor zaten.


  • wrench  (16.04.22 20:01:57) 
30 yaşında utanmadan sıkılmadan Red Dead Redemption oynayayım diye 6000 TL'ye bir bilgisayar topladım geçen sene. Dolar iki katına fırladı, şimdi o bilgisayarın fiyatı 20000 TL'ye dayandı, Red Dead Redemption'ı da oynadığım her saniyesine ayrı bayıldım, yani hiç pişman değilim, 40 yaşında olsam yine yaparım.

Red Dead Redemption 2
Doom 2016 ve Doom Eternal
Plague Tales
Days Gone
Forza Horizon 4 (yarış seviyorsan)
Assassin's Creed Origins
Assassin's Creed Odyssey
Hellblade: Senua's Sacrifice
Resident Evil 2 Remake

Bunları oynadım bitirdim şimdilik. Çok güzel oyunlar, hepsini tavsiye ederim. Çok güzel birşey oyun oynayabiliyor olmak.

"Canavar, büyü, ışınlanma olmasın" demişsin, şimdi farkettim ama o hepsinde bir şekilde var, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar çok çok nadir artık.
  • mantheman  (16.04.22 21:01:51 ~ 21:07:19) 
Eğlenme amaçlı vurdulu kırdılı olmayan oyun istiyorsanız size önerim, Cities Skylines olur. İçinizdeki yerel yönetici aşkınızı dışarıya yansıtma vakti. :)


  • skzr  (16.04.22 21:26:43) 
"Yani canavar, büyü, ışınlanma vs olmaması."
altında Doom öneriyor.

GTA V veya RDR 2 derim. sonsuz imkanlar, sonsuz vakit tüketilebilir.
  • celeron 300a  (16.04.22 23:00:31) 
Days gone. Özellikle de post-apocalyptic atmosferleri seviyorsanız


  • oldtimer  (17.04.22 00:19:00) 
Strateji oyunlarını severseniz,

Age of Empires II
Civilization IV
europa universalis iv
  • marsli gocmen  (17.04.22 11:08:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.