[]

Konut Kredisi Kullanırken bir sürü şey sattılar, iptal edeyim mi?

Konut Kredisi Kullanırken bir sürü şey sattılar, iptal edeyim mi?
Geçenlerde konut kredisi kullandım, kullanmadan önce 3 tane ödeme talimatı vermeniz şart dediler, verdik. üzerine kredi kartı vs. bi sürü şey kitlediler.

Krediyi kullandık, satış tamamlandı. Şimdi bu ödeme talimatlarını ve kredi kartını istemiyorum. İptal etsem bi şey olur mu?

Kamu bankasından 1.29 oranla kullandım bu arada.

aynı şube başka bi arkadaşa iptal ederseniz faiz oranınız yükselir iptal etmeyin falan demiş. var mı aslı astarı?

 
Öyle bi şey yok iptal edebilirsin. Şube göz korkutmak için yalan söylemiş. 1.29u sıfır daire için mi aldınız?


  • mg3929  (15.04.22 17:52:49) 
2. el


  • ehti  (15.04.22 18:07:49) 
Hayat sigortası, dask, yangın gibi bazı şeyleri mecbur yaptırmak gerekiyordu. Bunun dışında bir de bes zorunluydu ama iptal edersiniz demişlerdi bize. Diğer kredi kartı, ödeme talimatı vs bankanızın işgüzarlığı, krediyle ilgili şeyler değil.


  • epitaf  (15.04.22 18:38:21) 
Zorunlu değil ama kamu bankaları 1,29dan vermiyorlar istemezseniz 1,38 miydi 1,40 miydi neydi zaten açıkça yazıyor internet sitelerinde. Eşim de bankacı vakifta doğruladı.


  • karacigerim vur kadehlere  (15.04.22 21:26:57) 
hayat sigortası, konut ve dask hariç her şeyi iptal ettirebiliyorsunuz ama süreçte yokuş yapacaklardır.

halkbank sitesinden;

"Kredi faiz oranları; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı ve onaylanmış kredi kartı olması, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Bankamızdan Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası yaptırmayı ve İnternet/Mobil/Dialog şube üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir."
  • nuisance  (15.04.22 22:37:45 ~ 22:38:50) 
Ben Ziraatten çekmiştim. 2 ay sonra otomatik faturaları ve bir adet sigortayı iptal ettirmiştim. Hayat sigortası zorunlu olarak devam ediyor.


  • yüzyıllık yalnızlık  (15.04.22 23:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.