[]

dizel otomatik cliolar nasildir

asagidaki linkteki mesela. bu fiyatlara bir araba almam lazim. otomatik olmak zorunda. onun disinda dizel olsun gibi bir kriterim yok ama cliolarin dizelleri de var. otomatik cliolar nasildir?

www.sahibinden.com


 
2021 clio 5 1 tce var bende. clioların tutan motorları şunlar bu baktığınız 1.5dci 1.3tce 1tce. şanzımanı cvt tam otomatik. 1.3tce çok verimli ancak çok yakar. bendeki 1 tce de bence güzel yakıyor. 1.5dci verimli bir motor al satı kolay.


  • mikahakkinen  (15.04.22 16:02:41) 
iyidir ama ben pek dizel almazdım bu saatten sonra. (dizel kullanıcısıyım)
1.2 tce edc daha iyi gibi. hem mtv düşük hem benzin mazottan ucuz. orta vadede mazotun benzine göre daha da artacağı söyleniyor ama sağlam bir kaynağım yok, araştırabilirsiniz.

  • signore  (15.04.22 16:24:33) 
Bu linkteki aracı bir süre şirket aracı olarak kullandım. Bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu yok. Zaten üstündeki motor sorunsuzluğuyla ünlü pek çok farklı araçta kullanılan bir motor. Bakımını yaptığın sürece dertsiz tasasız.

Otomatik şanzımanı da güzel, saçmalamıyor ve sorun çıkaran bir şanzıman olarak bilinmiyor. Zaten bu sorunsuzluğu yüzünden uzun zaman kiralama şirketleri de (Moov, Tiktak) bu araçları kullandı.

Dizel araç kullanıcısıyım, ve yüksek tork iyi bir şey. Hem sürüş keyfi olarak, hem de az yakması açısından. Clio 1.0 olan modelinden de kullandım, az yokuş görünce ayılıp bayılan ilginç bir motor.

Dizel fiyatlarının da daha fazla uçup gideceğini düşünmüyorum. Eskiden sübvanse ediliyordu, artık edilmiyor. Aradaki fark bu. Amerika'daki fiyatlara bakarsanız benzer bir dengeye oturur.

Linkteki gibi araçları tercih etmenizi öneririm.
  • kaptankedi  (15.04.22 17:01:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.