[]

bu video nasıl çekiliyor

www.youtube.com

arka plan çok net. adamın görüntüsü çok net. arkada yeşil perde mi var? videonun ilerleyen kısmında savaş hoca arkada video da oynatıyor. yine çok net.

hangi uygulama ile yapılıyor?

 
evet green box. düzgün uygulanırsa böyle kusursuz oluyor. bir sürü program var. edius, adobe premier vs.


  • rose parks  (14.04.22 20:26:54) 
Tekniği konusunda bir şey diyemem ama video kalitesi 2160p ye kadar çıkıyor.


  • Erva  (14.04.22 20:27:07) 
Işık kullanımı çok önemli, yeşil perdeye ayrı yüze ayrı ışık verince kusursuza yakın oluyor. Savaş hocanın saçlarında yeşil belli oluyor biraz ama önemli değil o kadar


  • olaylar olaylar  (14.04.22 20:52:57) 
-iyi bir aydınlatma sistemi
-iyi bir kamera
-yeşil perde
-yüksek çözünürlüklü arkaplan (.jpg, .avi vb.)

after effects, premiere gibi yazılımlarla yeşil kısmı siliyorsun, arkaplana istediğini koyuyorsun. savaş'ın işlemi çok başarılı olmamış köşelerde yeşillikler belli ama kimin umurunda?

teorikte basit ama ilgili programı kullanmayı bilmen lazım. tek tuşla olacak işler değil.
  • motosiklet burclu adam  (15.04.22 04:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.