[]

uzun zayıf kadın için düğün elbisesi

uzun boyluyum ve gerçekten oldukça zayıfım. haliyle elbiselerin pek çoğunu giyemiyorum. yakın arkadaşımın düğünü var. ne tarz bir şeyler giymeliyim sizce? özellikle de daha kilolu durabilmek için? bir de uygun fiyatlı şeyler için nerelere bakmamı tavsiye edersiniz? tenks.




 
Kalın çizgili elbiselere bakabilirsiniz, siyah önermem, canlı renkler olabilir. Adl uygundu bir zamanlar.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (14.04.22 17:45:22) 
İlmio


  • bugunolmadiamayarinkesinolacak  (14.04.22 19:59:25) 
Kabarık etekler tam size göre. Straplez yaka yerine karpuz kollar da olabilir


  • photo85  (14.04.22 22:28:19) 
Bir dugunde kabarik etek giyerseniz biraz abes olabilir tabii, o tarz kiyafetler tabir-i caizse gelinin ustundeki ilgiyi kendinize cekmek gibi algilaniyor bazi kisiler tarafindan, hos karsilanmiyor. Ama uzun ve birkac kat gibi gorunen etekli bir elbise olabilir. Hani normal etegin ustune bir de ince kati vardir gibi bir model vardir ya, onu kastediyorum. Su linkte en sonda bir kiyafet var, deri ceketli bir kadin siyah bir elbise giymis, onun gibi yani: tinyurl.com/mr28t8nw

Ben de bayagi zayifim, zayif oldugumu en cok gosteren yerim kollarim. Yani resmen vucuduma iki supurge sopasi eklenmis gibi gorunuyor askili seyler giydigimde. O yuzde simdiye kadar en iyi feedback'i kolumu dortte uc kapatan elbiseler giydigimde aldim. Uzun kollu da degil, kisa kollu da degil iste.

Tabii benim modayla falan uzaktan yakindan alakam yok. Yatirim tavsiyesi degildir.
  • sopiro  (15.04.22 04:06:06) 
Truvakar kol bele oturan uzun boy bi tuvalet giyerseniz gayet şık olursunuz. Kolayca belinize oturacak tadilatı yaptırabileceğiniz modelleri seçin.


  • Angelismeee  (15.04.22 11:15:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.