[]

Moral düzeltecek, kafa dağıtacak cinsten izleyecek herhangi bir şey?

Eski sevgilim evlenmiş üstelik 1 yıl olmuş nerdeyse. Yeni öğrendim.
Dizi olur, film olur, belgesel olur, müzik olur...Yollayın gelsin lütfen. Ağır depresyondayım, belki iyi gelir.

Teşekkürler

 
izlemediyseniz
we're the millers
kahpe bizans (youtube'ta var)
bir de eski komedi filmleri hap gibidir ya. süt kardeşleri izle.
süt kumandanımı her izlediğimde koparım. youtu.be

aklıma başka gelirse eklerim.
  • lazpalle  (14.04.22 09:23:01 ~ 15:10:36) 
La vita è bella


  • onemoremile  (14.04.22 09:47:55) 
Kemal Sunal külliyatı. Özellikle yüz vermeyen sevgiliden intikam aldığı Şaşkın Damat, Sosyete Şaban vs. Kemal Sunal'ın küçük bir rolde olduğu ilk filmi Tatlı Dillim bile olur. Orada da Filiz Akın, Tarık Akan'dan intikam alıyordu. Tosun Paşa veya Kibar Feyzo'yu çok tavsiye etmem. Salako ise...eh, olabilir.


  • d max  (14.04.22 10:10:26) 
İzlemediysen My Name Is Earl çok iyi gelir. Hem komik, hem iyi hissettirici yanları olan bir dizi. Bana böyle dönemlerde hep iyi gelir.


  • mantheman  (14.04.22 14:36:11) 
Broklyn nine-nine


  • ananiyimioguz  (14.04.22 14:51:36) 
ağır depresyon dönemlerimde sex and the city izlerim.

şarkı olarak da şunu bırakayım open.spotify.com ve şunu open.spotify.com (depresyondan bağımsız olarak sadece bu şarkıları bırakasım geldi)
  • Mossy  (14.04.22 15:40:17 ~ 15:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.