[]

Tayin isteyeyim mi?

İstanbul'da memur olarak çalışıyorum. Yaş 29E, bekar. Evden işe işten eve gidip geliyorum, kız arkadaş da yok 1 senedir. Tayin olup gideyim mi diye düşünüyorum.

İstanbul için avantajlar işyerine 20 dk sürede gidiyorum, ev benim kira derdim yok, araba yok.
Başka bir ile gidersem de yine büyükşehirlerden birisine giderim herhalde. Erzurum'a gidip bütün kış kolumu bacağımı kırana kadar kayak yapma fikrim var.

Büyükşehire gitmek istememin sebebi 8 senedir çalışıyorum, artık müdürlük sınavına girme imkanım var. İstanbul'da ortalama 500 müdür alıyorlarsa küçük şehirlerde 3-5 tane anca alıyorlar.
Napim tayin olayım mı yoksa İstanbul'da müdür olup 5 sene daha bekleyip öyle mi gideyim?

 
playing star +1


  • Mossy  (13.04.22 21:22:49) 
@playing star again aslında derdim yok gidersem de aptallığıma gidicem. ne bilim değişiklik olsun istiyorum. bu can sıkıntısından 2-3 sene önce cafe açıp yüklü miktarda para batırmışlığım var. aklım başıma gelmedi yine kaşınıyorum.


  • rahmi pinkfloydoglu  (13.04.22 21:26:11 ~ 21:26:24) 
ev sizin, istanbul'da ev-iş arası 20dk bu büyük bir lüks bence, herhangi bir sebep göremedim ben tayin istemeniz için. Bulunduğunuz iş ortamından sıkıldıysanız şehiriçi tayin isteyin. not: bence ilginizi cezbeden ve zamanınızı harcadığınızda mutlu olacağınız bir hobi edinin. bonus olarak hobinizle birlikte yeni arkadaşlıklar da edinirsiniz.


  • dedim ben sana  (13.04.22 21:28:27 ~ 21:29:43) 
Yerinde olsam Antalya'ya falan giderdim. Erzurum'da ne işin var. Uludağ'da hevesini al. Orası olmazsa Kartepe var.


  • dissendium  (13.04.22 21:35:46) 
Evin semtine göre kira getirisi iyi olacaksa tayin iste.

Şu an kiralık krizi var. 10 bin TL ve üstü gibi kira getirecekse ev gittiğin yerde güzel yaşarsın.

İstanbul'da belli semtler dışında yaşıyorsan sadece eziyet. Haftasonu 1 saat sahilde oturacam diye 2.5 saat metrobüs çeken zihniyetsen o başka
  • nvidia  (13.04.22 22:00:52) 
bekleyip müdür ol. sonra duruma bakarsın.


  • zgrydn  (13.04.22 22:32:25) 
Şehir değiştirmek isteme nedeniniz nedir? Çünkü genel geçer nedenlerin hiçbirini yazmamışsınız hatta bunların sizin dertleriniz olmadığını görüyorum. Üstüne müdürlük için İstanbul'un daha cazip olduğunu söylemişsiniz.

Atıyorum İzmir'e giderseniz neyin değişeceğine inanıyorsunuz hayatınızda?

Yani size tam olarak neye dayalı cevap verebileceğimi anlamadım ben açıkçası.
  • akhenaten  (14.04.22 08:12:57) 
bence dertsizlikten dert arıyorsun kendine.


  • KaraSakall  (14.04.22 10:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.