[]

Aldığım ikinci el baza kokuyor

Bezle silip 3 gün balkondan bekletmeme rağmen gene kokuyor.

Rutubet kokusu sanırım,tam anlamadım.

Koltuk yıkama çağırsam gider mi koku?

 
Yurt dışında yaşayan oğlumun bir gardrop dolusu kıyafeti aşırı rutubetli bir odada bir yıl kapalı kaldı. O kıyafetlerin yıkanmaz olanlarını dahil iki defa çamaşır makinesinde yıkadım. Renkleri solana kadar güneşe serdim. defalarca salona balkona yayıp havalandırdım. Artık bitti dedikten bir süre sonra o iğrenç koku aynı şiddette geri geliyor.

Bir de içine süt dökülmüş arabanın iğrenç kokusuna tek çare arabayı satmaktır derler ki onu deneyimlemedim, duydum sadece.
  • Mirket  (12.04.22 12:57:38) 
Muhtemelen koktuğu için satıldı ya da bırakıldı. Aldığınız yerle konuşup, değiştirin ya da makul bir indirimle iade edin bence


  • Ukulele  (12.04.22 13:07:14) 
depodan getirdilerse kokuyor olabilir. bana bi kere teşhir yatağı getirmişelrdi. yeddi cedlerine kadar gittim. iade aldılar. siz de iyi inceleyin belki teşhirdir?


  • gameofannen  (12.04.22 14:00:56) 
aynı şey kıyafetlerimin başına gelmişti. koku ancak ve ancak kurutma makinesinde kurutma mendilleriyle birlikte kurutunca geçti hem de tamamen.
sizin bazanızı o şekilde temizleyecek bir sistem sanmıyorum olsun. çünkü @mirket' in dediği gibi güneşe çıkarılsa dahi gitmiyor o koku =(

  • windymimas  (12.04.22 14:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.