[]

Iphone'u Modem Olarak Açtığımda Sürekli Kopuyor

Merhaba, 2 adet Iphone'um var birini modem olarak açıp diğerinden bağlanıyorum ama bir süre sonra bakıyorum cihazın modem özelliği kapanmış mobil veriye geçmiş. Yarım saat içinde birkaç kere bu durum yaşanıyor, ayarlardan tekrar modemi açıp diğer cihazdan yeniden wifi'ye bağlanmak zorunda kalıyorum.

Herkeste mi böyle yoksa bana mı özel fikri olan var mı?


 
iPhone ile mi alakalı bilemiyorum ancak bende de böyle maalesef. Dizüstü bilgisayardan bağlanmak durumunda kalıyorum bazen ve bahsettiğiniz gibi sürekli kopma yaşıyorum. Sorunuza bir yanıt olmadı belki ama sadece size özel değil bu durum.


  • ultranil07  (12.04.22 10:09:51) 
ben de laptopa bağlanmak için telefonu modem olarak kullanıyorum ve başlarda bu durum bana da sürekli oluyordu. sonra tesadüfen telefonun ilk bağlantısını yaparken "kişisel erişim noktası" ekranından çıkmadıktan sonra kopmanın yaşanmadığını fark ettim. o günden beri bağlantıyı yapıp artık telefona dokunmuyorum bu işlemden sonra, ana ekrana dahi dönmüyorum.

siz de deneyin bunu belki faydası olur.
  • mr.green  (12.04.22 13:57:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.