Merhaba,Elektro gitarı macbook'a bağlayıp GarageBand üzerinden kayıt yapmak için iRig HD2 almayı düşünüyorum ama fiyatı da az değil. Yine kaliteli olmak koşulu ile alternatif ürünler var mıdır?Örneğin Zuhal'de şunu gördüm: https://www.zuhalmuzik.com/tc-helicon-go-guitar-mobil-ses-karti-180775Bu da i
Merhaba,
Elektro gitarı macbook'a bağlayıp GarageBand üzerinden kayıt yapmak için iRig HD2 almayı düşünüyorum ama fiyatı da az değil. Yine kaliteli olmak koşulu ile alternatif ürünler var mıdır?
Örneğin Zuhal'de şunu gördüm:
www.zuhalmuzik.comBu da iş görür mü? Bir de şu var:
www.zuhalmuzik.comBunda da güzel indirim varmış mesela.
Profesyonel işler peşinde değilim. İki kriter önemli. Arkaplanda gürültü olmasın (olacaksa da minimum düzeyde olsun) ve gecikme olmasın. USB'den bağlanabilen jaklı kablo aldım örneğin 1 saniyeye yakın gecikme var. Bu çok fazla. Bir de irig'in çakması var 70-80 liraya satılanlardan. Onda da inanılmaz bir gürültü var. Gitarı monitör ettiğinde gürültüden gitarın sesi anlaşılmıyor.
edit: gitar dandik bir şey:
www.zuhalmuzik.comyani dandiktir diye düşünüyorum. fender, gibson falan değil.