[]

Evim çok tozlanıyor

1+1, haftada bir detaylı temizliyorum her yeri.
3 günde tozlanıyor. Özellikle güneş vurunca fark ediliyor hemen.
Ben anlamadım bu işi ya, anamgilin ev triplex, o da haftada bir temizliyor ama benim eve göre çok çok daha az tozlu. Üstelik kedileri falan var.
Bir şey mi kaçırıyorum?

 
Anangilin ev merkezi bi yerde değilse, bahçeli falansa tozlanma daha az olur. 1+1 ev cadde üzeri falansa camı açar açmaz toz dolar.


  • mg3929  (11.04.22 15:48:55) 
kumaş olan yerlerde çok toz oluyor benim gözlemim. mutfakta mesela hiç olmuyor bizim, banyoda ve benim odamda çok oluyor çünkü çamaşır asarken falan havalanıyor hep tüyler. ya da halıdan geliyor. banyoda da havlular olduğu için.

mesela evden 2 hafta gidince hiç toz olmuyor geldiğimde, ama ben evdeysem sürekli bir sirkülasyon olduğu için hep tozlanıyor.
  • bohr atom modeli  (11.04.22 15:49:55 ~ 15:51:02) 
Gereksiz eşya varsa at. Çok eşya çok toz demek.


  • Cruyff  (11.04.22 16:01:43) 
Yaşadığın semtin hava kirliliği böyle anlaşılıyor işte. Ben de Şişli'deyken ev sürekli toz olurdu ama yeni taşındığım yer daha ufak bir yer ve o kadar toz olmuyor. Yakınlarda inşaat çoksa mesela o da yapar. Sineklik gibi pencereye takılacak ve ev havalanırken içeri toz girmeyecek bir teknoloji icad edilene kadar çekeceğiz bunu ne yazık ki.


  • mantheman  (11.04.22 16:05:56) 
Ev eskisehirde ise yapacak cok bir sey yok :)


  • thesomberlain  (11.04.22 16:48:30) 
Hava temizleme cihazları kısmen de olsa tozlanmayı önlüyor.


  • msb  (11.04.22 16:55:35) 
evin lokasyonu ve bulunduğu kat çok çok önemli.

çare az eşya + robot süpürge.
  • benaslinda  (11.04.22 17:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.