[]

Eve yorum yapar mısınız

www.sahibinden.com




 
bu işlerden çok anlamam ama, 25 yıllık değil gibi de duruyor, neyse diyelim ki öyle, yarın bir gün kentsel dönüşüme girerse m2 olarak oldukça küçülür diye tahmin ediyorum.


  • emfuzi  (11.04.22 15:35:02) 
masrafı çok olur gibi geliyor. almazdım.


  • haistre  (11.04.22 15:35:10) 
Yasamak icin kucuk. 75 m2 iki kisi icin yetersiz bence.


  • floydian  (11.04.22 15:41:53) 
Odalardan biri o kadar küçük ki fotoğrafını koymaktan kaçınmışlar diye düşündüm, bu m2 ile 1+1 olur ama 2+1 için odaları fazla küçük olur tahminimce.


  • mikro patlama  (11.04.22 16:00:47) 
arsa tapulu ev.
kredi çıkmaz. dairenin kendine ait tapusu bile yok aslında daire kaç sadece size arsadaki payınız kadar bi tapu verilecek.

ileride kentsel dönüşüm için alınabilir.

deprem öncesi yapıldığı için oturum için almazdım.
  • nuisance  (11.04.22 16:10:00) 
Evde sorun yok gibi, semt de fena değil, ama yaşayacak kişiye göre değişir yapılacak yorumlar.

Ben bekarım ve bu ev hem semti, hem fiyatı, hem genişliği açısından benim için gayet iyi. Bir odayı yatak odası, diğerini home office yapsam, salonu da salon gibi kullanırım. Çocuksuz karı-koca ya da evli olmayan çiftler için de gayet iyi. Ama tek çocuklu çiftseniz ve iki odadan biri çocuk odası olur vs. diye düşünüyorsanız olmaz ne yazık ki. Bu boyutta bir evde çocuklu aile olmaz, hayat zehir olur.

Edit: Binanın yaşını şimdi gördüm, depremden önce yapılmış kale olsa oturmam İstanbul'da, uzak durun, hiç düşünmeyin bile.
  • mantheman  (11.04.22 16:12:37 ~ 16:14:03) 
arsa tapulu demek aslında ortada bir daire yok demek sen 800 bini arsanın bir köşesine veriyorsun demektir.bina da iskan yani oturma izni yok.muhtemelen kaçak yapıları çok kentsel dönüşüm e giderse zor o kaçak yapılar da düşülerek gider.
şimdi baktım en üst kat muhtemelen kaçak olan bu üst kattaki yapılar.

  • jamswety  (11.04.22 16:36:28) 
5.kat ve asansör yok. Bu benim açımdan almamak için yeterli.


  • nvidia  (11.04.22 16:38:44) 
Arsa tapulu ev mi kaldı?
Son imar affından yararlanmadıysa ya arsa hissedarları kanlı bıçaklı durumda kavgalılar. Ya da çok daha büyük bir sorun var.
Kafa bile yormadan uzaklaşırım olay yerinden.
  • Mirket  (11.04.22 20:36:40) 
o ev 25 yillik olamaz oncelikle.
ve 800k boyle bir eve asiri.

  • Kittie  (11.04.22 23:21:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.