[]

conta

banyo bataryasını değiştiricem. şofbene bağlı olan. yeişl bir conta vardı onu mahvettim biraz. yeni almam gerek. görünüşü şunlardan ama buradaki doğal gaz ürünleri satan yerlerde gördüm. şu işimi görür mü? nalbur da yok yakınlarda internetten alıcam.

www.trendyol.com


 
büyük ihtimal yarım parmak (1/2 inc) contadır ama bir görmek lazım. yumuşak mı, yoksa kağıt gibi mi.


  • chezidek  (10.04.22 18:21:35) 
iç çap 18 mm, dış çap 22 mm. hangi boyutta almalıyım? şu yeşillere benziyor, yeşil ama plastiğimsi bir şey.

şunlar da var o boyutlarda

www.bauhaus.com.tr

www.gittigidiyor.com
  • tute  (10.04.22 18:37:13 ~ 18:47:02) 
3 çeyrek o zaman. şuna benziyor mu?

urun.n11.com
  • chezidek  (10.04.22 19:33:12) 
evet böyle yassı ama yeşil. görüntü olarak diğer yeşillere benziyor daha çok. ama boyutu bu sanırım.

nasıl conta aldığımın çok bir önemi var mı? boyutu olduğu sürece herhangi bir conta iş görür değil mi?

daha önce araştırırken şuna denk gelmiştim o da 3/4 diyor ama boyutları farklı. o kafamı karıştırdı. içi 15.6, dışı 24 mm diyor mesela.
  • tute  (10.04.22 20:08:16 ~ 20:09:44) 
evet ben de ondan emin olamadim zaten. disi 22, ici 17 olanlar da var. mahalledeki nalburda takildigim zamanlarda insan boyu kadar bir dolapta yaklasik 50-60 cekmecenin icinde binbir turlu conta vardi. sen en iyisi elindekini herhangi bir sihhi tesisatciya goturup sor hocam.


  • chezidek  (10.04.22 20:25:41) 
peki çok farkeder mi conta? boyutu ya da malzemesi? birebir benzer bulamasam da farklı malzeme, biraz farklı boyut çok sorun olur mu? su sızdırmasın yeter sonuçta.


  • tute  (10.04.22 21:12:18) 
en onemlisi boyutu tabii. en azindan borunun et kalinligini kapatmasi lazim. malzeme olarak cok emin olamiyorum. mesela klozet muslugunun contasi kagit gibi olabiliyor. en kotusu gozunu kestirdigin n11 saticilarina da ozel mesajla sorabilirsin.


  • chezidek  (10.04.22 21:29:29) 
plastik olan hepsi işini görür, renk ve tür fark etmez ama boyuna dikkat et, en iyisi eski alıp yapı marketten aynı boyu üst üste koyup almak.


  • babafingo  (11.04.22 09:16:39) 
Eskisini, ya da bataryanın fotoğrafını mahalle nalburuna götür, siyah plastik ya da fiber (yeşil-kırmızı) bir conta verecek ikisi de olur.


  • John Bloor  (11.04.22 10:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.