[]

Hangi Kakaolu Fındık Kreması

Günümüz itibariyle Sarelle, Nuga, Torku Banada falan denedim ama hiçbiri Nutella'nın yerini tutmadı. Gerçekten Nutella alternafisiz mi? Fiyattan bağımsız tad olarak Nutella'dan daha iyisi yok mu?

Torku Banada sanki ilk çıktığında kıvam ve tad olarak Nutella aldırmayacak seviyedeydi ama bir kez daha aldığımda çokokreme dönmüş ve ağızda kötü bir tad bırakıyordu. Nuga'nın fiyatı anlamsız geldi ve büyük boyu var mı bilmiyorum, varsa da ben görmedim. Kıvam olarak da sert geldi. Sarelle'nin kokusu ağır ve süt tozu tadı vardı sanki, kıvam olarak okeyse de artık almadım.

Nutella bu piyasada tekeldir diyebilir miyiz?

 
Tadıbu bu işin zirvesiymiş, ben de geçenlerde tanık oldum.


  • Bruce  (10.04.22 14:47:39) 
Bu damak zevkiyle ilgili bir konu. Bir de bazısı alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlıdır. Bu da bir etken. Bence mesela sarelle'ninki muhteşem. Nuga da gayet iyi. Arada değiştirerek tüketiyorum. Sürekli aynı şeyi yemeyi sevmiyorum zaten. Hepsinin kendine göre bir tadı var. Yeni bir şey arıyorsan Abdurrahman Tatlıcı diye bir firmanın "tadıbu" sunu deneyebilirsiniz. Ben henüz yemedim ama bu ara öven övene.


  • nihayet  (10.04.22 14:53:24) 
nutella çok kötü bence. kalitesiz bi de

benim için sıralama;

tadıbu>nuga>sarelle>nutella>banada

tadıbu en doğal olanı. içinde fındık yağı %35 fındık falan var. nutella ve banada fındık oranı en düşüklerden. ve nutellada palm yağı falan var. ben nutella tercih etmiyorum.
  • jelly bear  (10.04.22 15:06:40) 
Sarelle bitter iyi bence.

Nuganın büyük boyu vardı.
  • epitaf  (10.04.22 19:01:44) 
Tadıbu şahane gerçekten. Bağımlılık yapmıştı lezzetiyle. Yemeyelim diye almıyoruz artık :/


  • kaptankedi  (10.04.22 19:36:47) 
tadıbu tabiki. bitterlisi de çok iyi.


  • cptxxx  (11.04.22 18:42:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.