[]

Avrupa turu yapanlar bana rota cizmede yardimci olabilir mi?

Yazin bir Avrupa turu yapmak istiyorum. Kuzeyden guneye dogru nasil bir rota cizmeliyim? Otobus veya trenle giderim ulkeler arasi diye dusundum.

Kuzenim Dresden’de kaliyor ben burdan gidecegim. Dresden’de bulusup ordan mi gitsek? Prag, viyana, munih, polonya vs yakinmis ona. Yoksa ben guneyden (portekiz ya da Ispanya) baslayip yukari mi ciksam (guney kismina o katilmayacak muhtemelen.

Hollanda, Almanya, Belcika, Cekya, Polonya, Ispanya, Portekiz (bu opsiyonel) icine alacak bir rota cizebilir misiniz?

Bazi noktalar:

1- Ingiltere ve Irlanda dahil degil.
2- Paris, Strasbourg vs gibi Fransa bolgeleri dahil degil. Hatta Fransa’yi komple atlasak cok iyi olurdu ama Ispanya’ya gecmek icin gitmek lazim maalesef ki.
3- Italya da dahil degil; Mayis’ta gidecegim zaten.

Tesekkurler.

 
Hocam kaç günlük bir tur düşünüyorsun, bir de onu söyleseydin. 10 günlük mü olacak bütün yaz mı olacak? Ona göre şehirler eklenir çıkarılır.

Bir de öte yandan muhtemelen otobüs ve tren demişsiniz ama Avrupa içi çok ucuz uçak biletleri oluyor, hem vakit kaybetmemiş olursunuz, hem enerji.

Mesela fransayı komple atlasak ama illa geçmek lazım demişsin. Öylesine bir baktım, tarih hiç belirtilmediği için, mesela brükselden barselonaya 30 temmuz akşamı 655 tl ye ryanair uçuşu var. Tren de bundan ucuz olmazdı pek, hatta daha pahalı olur ve muhtemelen birkaç aktarma ve en az 8 10 saat sürerdi.

Öte yandan dresden güney hariç diğer düşündüğünüz yerlerin ortasında kalmış biraz. Oradan başlayıp, Berline sonra polonyada birkaç şehir, aşağıda çekya viyana yapılabilir. Sonra da, siz Macaristan dememişsiniz ama, budapeşte görülebilir. Görülmeyecekse bile önemli bir merkez birçok ucuz uçuş için. Mesela 31 temmuzda budapeşte Eindhoven uçuşu var 802 tl. Oradan hollanda almanyanın batısı belçikada brüksel bruges falan var. Sonra da ispanya portekiz olabilir işte brükselden
  • senolll  (10.04.22 01:43:27) 
Temmuz boyu diye düşündüm, her şehirde 2-3 gün kalırsak? Uçak bileti mantıklı aslında; ama ne kadar önceden almak lazım biletleri?


  • nefertarii  (10.04.22 10:31:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.