[]

hayal ettiginiz hayatı yaşamak için

aylık ne kadarlık bir kazancınız olması gerektigini düşünüyorsunuz?




 
50k kazansam güzel yaşardım


  • mg3929  (09.04.22 18:46:05) 
valla ayda €5000 gelirim olsa ben gayet iyi yaşarım ya. hayalimde çünkü maddi kaygımın pek az olduğu, nispeten gelişmiş bir ülkede sessiz sakin bir hayat sürmek var. avrupa'da yaşamak istediğimi düşünürsek belki iskandinavya dışında her yerde rahat ederdim bununla. berlin olur, riga olur, tallinn olur... anneme ve kardeşlerime biraz daha güzel koşullar sağlayabilsem, cebimde kaç para olduğunu düşünmek zorunda kalmasam yeterince iyi hissederdim sanırım.

kırmızı şortli'deki dayının da dediği gibi "o kadar maceralı bir insan değiliz". ha ne kadar kazansan iyi/mutlu hisseder, havalara uçarsın desen bunun için €2000 de yeter açıkçası.
  • der meister  (09.04.22 18:49:45 ~ 18:50:06) 
Ulaşılabilir hayallerden mi bahsediyoruz yoksa xxxxx miktar param olsa şunları alıp, şöyle yaşar, böyle yaparak deneyimlerdim bu hayatı gibisinden mi? .

İlk kısmı için, şuan az çok hayal ettiğim hayatı yaşıyorum çok şükür. Hem maddi hem de manevi.

İkinci kısmı içinse, yaklaşık olarak 15 milyar Türk Lirası falan ancak yetiyor. Olur da bir gün hiç beklenmeyen bir yerden miras kalır ne bileyim şans oyunu tutar vs her şeyin planı kafamda hazır. Dikkat ettim de özellikle bu şans oyunlarında büyük ikramiyeyi kazananların neden dibe vurduğu çok açık. Hayatları boyunca beş saniye bile olsa o miktar da parayı hayal etmemişler. Bir anda da o miktarda ki para da aklî melekelerini bozuyor. Dolayısıyla parayı nasıl değerlendireceklerini bilemediklerinden dolayı da hiç ediyorlar.
  • skzr  (09.04.22 21:15:43) 
Başlığı görünce 50 diye düşündüm, 30la idare edebilirim sanırım


  • neymis  (09.04.22 22:51:02) 
Hayal ettiğim hayatı yaşayabilmem için gerekli zamanı sağlayan bir iş olması daha önemli benim için. Kendime ayıracağım 1 birim zaman için 5 birim çalışmak zorunda kalmamak gibi. İşin hayatı motive etmesi, hayattan çalmaması gibi bir faktör de var maddi getiriden daha önemli oluyor. Aksi takdirde 50k kazanıp gurbetçi gibi birikim yapmak ya da bir haftasonuna koştur koştur tatil sığdırmak anlamsız olur...


  • papa ikinci jambon  (09.04.22 23:11:05) 
önceden 10bin kazansam yeter diyordum şimdi 10bin kazanıyorum ama kesinlikle yetmiyor, en az 30 bin olması lazım.


  • kendi dugunune gitmeyen kamber  (11.04.22 18:33:50) 
Türkiyede 40k civarı sanırım. Başka ülkeleri bilemiyorum


  • alaimisema  (13.04.22 13:51:06) 
6 haneli kazanıyorum. çalışarak 7 de yetmez. çalışmadan bu paranın gelmesi lazım.


  • gabe h coud  (13.04.22 13:55:18) 
pasif gelir lazım.


  • kumandanim  (13.04.22 15:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.